Svet

3 Novembra, 2020 23:23

PALO POMIRENJE! Stanija i Kristijan zakopali RATNE SEKIRE!

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović našli su oči u oči prvi put nakon verbalnog sukoba koji je ispraćen brutalnim pretnjama, svađama, pa čak i krivičnim prijavama.

Više nema zle krvi!

Naime, u emisiji Amidži šou Kristijan je prvi dobio priliku da ispriča svoju stranu priče, a onda je Stanija sa knedlom u grlu i suzama u očima rekla svoje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели It’s me, Stanija! (@stanijadobrojevic) дана

Prvenstveno želim da kažem da je on čovek sa ulice i da će održati datu reč. Isklevetao me na sve moguće načine i pretio smrću i nisam više mogla ništa da ga ne prijavim u policiji. Ja razumem ono za dete, ali i ja sam nečije dete. Ovom prilikom ti se izvinjavam za to, ali moraš i ti da shvatiš kako je mojoj majci dok si me ti klevetao. Prvi si krenuo, Kristijane, nikad ne bih ušla u to. Ja nikada nisam htela time da se bavim. Isklevetao si me samo odjednom. Bio je „Amidži šou“, „Magazin In“, pitala sam te je l sve u redu, rekao si da jeste i onda je krenulo vređanje – rekla je Stanija sa suzama u očima, a na to se nadovezao Kristijan i pružio joj ruku pomirenja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official) дана

Nemoj više da razvlačimo, završili smo. Nema zle krvi, dali smo reč jedan drugom, izvinuli smo se, hvala tebi, hvala meni, nećemo više da pravimo problem ni temu oko ovog.

A kako je sve to izgledalo pogledajte u videu koji sledi.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, RAJKO RISTIĆ