Star

30 Aprila, 2021 10:00

PROGOVORILA! Marina Gagić OTKRILA PRAVU ISTINU o braku sa Darkom Lazićem!

Domaći mediji su pisali da je Marina Gagić navodno napustila Darka Lazića, kao i da je otišla iz njhove porodične kuće. Oko priče se digla velika prašina,a Marina je sada odlučila da stavi tačku na nagađanja.

Prava istina o braku sa Darkom

Marina je rekla da se prvi i poslednji obraća javnosti jer kako kaže, prinuđena da zaštiti svoju porodicu, rekla je ona u ekskluzivnoj izjavi za Kurir.

Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja – rekla je Marina.

Možda ce neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene koja nisam javna ličnost bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspolozena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laz – izjavila je ona ekskluzivno za Kurir.rs.

 

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/RAJKO RISTIC