Mariji Šerifović narušeno zdravlje
Svet

April 10, 2021 21:00

By

RAT zbog Cece! Marija ODUVALA Vanju a obećala joj POMOĆ!

Taman što se JK brutalno osvetila Vanji Knežević ubeđena da joj je zapečatila karijeru, diskvalifikovanoj Zvezdi Granda u pomoć je priskočila Ceca Ražnatović i sredila da joj Damir Handanović uradi pesmu. Nije slučajno ni što se pesma zove Karma, a mnogi u tome već vide skrivenu poruku Karleuši.

Marija Šerifović: „To je za mene završena priča”

Međutim, sve je šokiralo što se bivša mentorka Marija Šerifović, odjednom povukla iako je do juče Vanji obećavala pomoć.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VANJA KNEŽEVIĆ (@knezevicvanja)

Marija se nakon obraćanja za javnost o mojoj diskvalifikaciji više nije javljala, nismo se čule – priznala je za Svet Vanja ne želeći da širi priču i navlači dodatni gnev na sebe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Ja moram da budem iskrena, sa temom Vanje Knežević sam završila. Radujem se nastavku snimanja s novim kandidatima. Sve što sam imala da kažem na tu temu, rekla sam, ta tema je zatvorena – rekla je Marija koja je već na prvom snimanju Zvezda Granda pružila ruku Karleuši.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Svetlana Ražnatović je moj fan. Žao mi je što je ova devojka ne bi interesovala u životu da nije imala veze sa mnom i što je motiv da joj pomogne najgori mogući, a to je mržnja prema meni. Prestrašno i sramotno – napisala je Karleuša na Instagramu i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Moj savet je da se kao baba posveti unucima i štrikanju. Ja nisam kriva što je njeno prošlo, i hvala ku*cu, konačno – zaključila je JK.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ