Star

6 Aprila, 2021 22:00

Marija i Karleuša SE ISKULIRALE! Nisu se ni POZDRAVILE!

Marija Šerifović i Jelena Karleuša žestoko su zaratile nakon diskvalifikacije Vanje Knežević iz takmičenja „Zvezde Granda”. Naime, nakon što je Šerifovićeva iznela svoje mišljenje o spornoj situaciji, Jelena ju je bez razmišljanja otpratila sa Instagrama i time stavila do znanja da se duboko razočarala u dugogodišnju prijateljicu.

Marija i Jelena se nisu pozdravile!

Iako je prošlo je dva meseca od poslednjeg snimanja „Zvezda Granda”, a nešto više od tri nedelje od ispadanja mlade Banjalučanke čini se da sukob između dve pevačice ne jenjava. Naime, Marija i Jelena juče su se prvi put srele nakon emitovanja sporne emisije, ali su sve vreme bile na distanci.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Sa tom temom sam završila i radujem se novom snimanju i nastavku rada sa mojim kandidatima, kao i susretu sa svim kolegama. Sa svakim kolegom sa kojim sarađujem, nemam problem da se pozdravim, to je moj stav – rekla je Marija za Objektiv.rs, dok je na pitanje da li su se Jelena i ona čule u međuvremenu, izbegla konkretan odgovor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje David Nikolic (@djordje_david)

S druge strane, Marijin kolega Đorđe David, koji je na snimanje emisije došao vidno raspoložen, prokomentarisao međusobne svađe žirija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Neki put to radimo jer nam je dosadno, a neki put jer se žiri stvarno posvađa. Jako je teško snimiti emisiju i napraviti osam ili devet sati kvalitetnog materijala. Popović je tu na vrhu piramide, on tačno zna psihološki profil svakog od nas – rekao je za pomenuti medij Đorđe, koji nije video da li su se Jelena i Marija pozdravile.

U trenutku kada sam ja prolazio, Jelena je, sa svim svojim atributima, ulazila, a Marija je bila okrenuta leđima. Mogu da javim telefonom da li su se pozdravile – rekao je Đorđe kroz smeh.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ