Emotivna Aleks Nikolić
Svet

September 21, 2023 22:05

By

Poznati pevač je kriv za Aleksandrin raskid sa Filipom: Drugarica raskrinkala Nikolićevu

Simpatija Aleks Nikolić je poznati pevač

Aleksandra Nikolić ostavila je Filipa Cara i to namerno baš na njegov rođendan. Aleks je odluku donela ranije, ali je čekala da mu saopšti baš na dan koji je trebalo da mu prođe u slavlju i veselju, a zašto je to uradila, samo ona zna.

Simpatija Aleks Nikolić

Ata images

Njena drugarica kaže da je to iz inata, da je htela da ga povredi i ponizi, jer je i on njoj ovog leta to često radio. Navodno, ovim je na njihovu turbulentnu vezu definitivno stavila tačku iako su donedavno pričali o proširenju porodice.

Pročitajte Aleks zbog stravičnih pretnji napustila Filipov dom – Minuti su je delili od tragedije 

Kako saznajemo razlog raskida je zapravo poznati pevač, sa kojim Aleks još uvek nije u vezi, ali ne prestaje da misli o njemu.

Simpatija Aleks Nikolić

Ata images

– Bolje je što je Aleksandra prelomila i otkačila Cara jer ko zna do kada bi se njih dvoje tako vukli, verovatno dok se ne poubijaju. Stalno su se svađali, oko svake gluposti oni naprave skandal, jednostavno im se nisu poklopile energije, žele različite stvari, mada je tu bilo ljubavi i puno strasti, ali ne ide – tvrdi izvor.

Simpatija Aleks Nikolić je poznati pevač

– Aleksandri se dopada jedan pevač, nema ništa sa njim da se razumemo, još je sve na nivou simpatije, ali da bi uplovila u neku novu priču želi da bude slobodna i da se sama sa sobom dovede u red – kaže za Svet izvor blizak Aleksandri i dodaje:

Simpatija Aleks Nikolić

Instagram

– Taj dečko je poznat pevač, nije oženjen slobodan je i mislim da je i on bacio oko na Aleksandru. U svakom slučaju njoj treba neka mnogo ozbiljnija priča od Filipa koji se nikad neće skrasiti i koji nikada neće moći u potpunosti da bude lojalan nekoj ženi – tvrdi izvor.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM