Star

March 27, 2021 14:00

By

ŠOK! Sanja imala AFERU sa mužem poznate PEVAČICE!

Sanja Stanković krije afere koje je imala tokom veze sa Jovanom Tomić Matorom, međutim, sve polako izlazi na videlo!

Sanja prevarila Matoru sa oženjenim čovekom?

Kako Star saznaje, ona se pre dve godine viđala sa mužem naše poznate pevačice. U pitanju je sportista koji je odlepio za Sanjom, sa kojom je bio u tajnoj vezi punih pet meseci.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Sanju je on kontaktirao na Instagramu i ona je ostala u šoku što joj se obraća, jer zna ko je i upućena je bila da ima i ženu, i decu. Nije mogla da veruje da joj se tako slobodno i otvoreno nabacuje. Počeli su da se dopisuju, on u tom momentu nije bio u Srbiji i dogovorili su se da se vide kada on dođe. Tako je i bilo. On je iznajmio stan na dan i rekao Sanji da dođe svojim kolima i da uđe u garažu, a on je već čekao u stanu. Svidela mu se jako, ali joj je naglasio da ako želi da nastave da se viđaju, ne sme da širi priču da su u šemi. Ona je obećala da neće, ali ipak se poverila jednom drugu. Oni su se viđali baš često, čak su išli i na vikend na Taru. On se polako otvarao Sanji, pa joj je pričao i o svom braku, i da tu ne štima baš sve kako treba, ali da se drže negde zbog dece. Pet meseci je trajalo njihovo viđanje – priča izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Stankovic (@mrs_s.happy)

Sanja se dosta zagrejala, pa je počela malo i da ljubomoriše, što njemu nikako nije odgovaralo. Da se razumemo, on je pored nje imao još ljubavnica i nije hteo da se Sanja ponada da će oni imati nešto ozbiljnije. Njega je ložilo i to što je Sanja sa ženom u vezi, pa je ispitivao šta rade, kako… Vidim da je Sanja u toku njihovog viđanja malo počela da kopira i stil njegove supruge i da je oponaša, ali joj ništa nije vredelo, jer je na kraju ipak bila samo prolazna avantura – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ