Stajling Jelene Gavrilović
wow

12 Novembra, 2022 11:15

Pokorila Njujork: Zbog ovoga svi su prethodnih dana gledali u Jelenu Gavrilović FOTO

Stajling Jelene Gavrilović svakog ostavlja bez daha

Svi njeni pratioci na „Instagramu“ prethodnih dana mogli su da primete učestale fotografije iz omiljenog američkog grada, a malo ko je znao povod zbog kog je Jelena Gavrilović tamo. Naime, pre dve večeri održana je glamurozna manifestacija koju je Srpsko filantropsko udruženje u Njujorku održalo u cilju prikupljanja donacija za stipendije srpskih studenata, a glamurozna je bila i glumica koja je oduševila publiku preko okeana.

Pročitajte: Jelena Gavrilović SLOMLJENA nakon očeve SMRTI – Borili su mu se za život, ali…

Koliko je i za nju bilo važno ovo veče govori podatak da se Jelena odlučila da ponese dve nesvakidašnje kreacije. Haljine koje je nosila kreirali su Stefan Đoković i Darko Kostić, poznati srpski dizajneri. Žuta ili crna haljina, u obema je glumica blistala, a pohvale za stajling Jelene Gavrilović samo su se nizale.

Prvobitno se pojavila u dugoj žutoj haljini, a autfit je upotpunila svedenim zlatnim cipelama i ogromnom dijamantskom ogrlicom nepravilnog oblika. Ovako odevena otpevala je dve pesme na srpskom i engleskom jeziku, dok je u crnoj haljini vodila program zajedno sa Đorđem Petkovićem, članom Odbora Srpskog filantropskog udruženja.

Pročitajte: Jelena Gavrilović je dugo krila ZGODNOG DEČKA, a sad su pred svima razmenjivali nežnosti

Crna sirena haljina istakla je sve njene atribute, srcolikog dekoltea, uska uz mnoštvo sitnih detalja po njoj, ova kreacija je Jeleni dala posebnu notu ženstvenosti i seksepila.

Stajling Jelene Gavrilović uvek je besprekoran

Veče je proteklo savršeno, svi su iz Gotam hola gde je manifestacija održana izašli sa širokim osmesima na licima, a prikupljeno je više od 85.000 dolara koji će omogućiti da 55 srpskih studenata nastavi studije u Americi.

Ono što nas zanima jeste koji stajling Jelene Gavrilović se vama više dopada? Glasajte.

Koja haljina vam se više dopada?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram