Andrija Milošević sam
Svet

October 25, 2023 20:45

By

Promena je došla tiho: Andrija Milošević ponovo sam, evo šta je razlog (foto)

Andrija Milošević sam se pojavio na dva velika događaja

Pre nekoliko dana, održan je koncert Džibonija u beogradskoj Areni koja je i ovoga puta bila krcata. More ljudi popunilo je Arenu sve do poslednjeg mesta, a mnoge poznate ličnosti takođe su došle da uživaju u spektaklu svog kolege a među njima bio je i poznati glumac. Andrija Milošević sam se pojavio na koncertu pomenutog pevača ali mu je u jednom trenutku društvo pravila jedna od najlepših voditeljki, Nina Seničar

Andrija Milošević sam

Rajko Ristić

Iako je došao bez supruge Aleksandre koja je sigurno imala druge obaveze, glumica Jelena Gavrilović nakon veridbe došla je na koncert, a tu su bili i Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić te je Andrija imao izvanredno društvo na Džibonijevom spektaklu.

Pročitajte Andrija i Đeđa ne nastavljaju život na istoj adresi FOTO

Ipak, nekoliko dana kasnije, na premijeri filma “Čuvari Formule” koja se održala sinoć u Beogradu crvenim tepihom prošetale su brojne ličnosti iz javnog života, praćene aplauzom okupljene publike. Andrija Kuzmanović, Gordan Kičić i Aleksandar Radojičić samo su neki od glumaca koji su se pojavili u MTS dvorani.

Na premijeri su i članovi benda Buč Kesidi. Ponovo je viđen najomiljeniji glumac, Andrija Milošević sam, bez prisustva svoje supruge po drugi put.

Pročitajte E sad je stvarno kraj – Andrija Milošević i Đeđa stavili su tačku na brak, ni terapija nije pomogla FOTO

Čini se da Andrija i njegova supruga Sandra imaju fleksibilan odnos pa svako ide tamo gde želi i ne opterećju se oko toga da po svaku cenu morajubiti uslikani zajedno…

Komšije su ranije isticale da su Andrija i Sandra idealan par iako je glumac, kako oni kažu pristupačniji. Bez obzira na to, skladan su bračni par.

Pročitajte Intimna proslava za najbliže, mladenci sijaju – Venčali se Andrija Milošević i Aleksandra Tomić

– Toliko su divni da je to teško opisati rečima. Uvek se ljubazno jave. Andrija je uvek raspoložen. Dok je Sandra bila trudna, sve je sam teglio. Iz garaže iznosi desetak kesa, sve sam nosi. A, kada ga pitamo komšija dal treba pomoć, najljubaznije se zahvali. Često ga komšije iz zgrade zamole da ispriča neki vic i nikada mu nije teško. Mene da neko toliko smara da pričam viceve i da ih zasmejavam, pravila bih se da komšije ne vidim, ali ne i on. Baš je pravi veseljak. Sandra je slatka, ali je totalno drugi tip od njega. Nekada mislimo da je ljuta, ali to je njen temperament. Nije veseljak kao on – rekla je svojevremeno jedna šarmatna komšinica.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images