Supruga Buleta Goncića svet portal svet
Svet

April 11, 2024 19:30

By

Niste imali pojma da je ovoliko poznata: Ovo je supruga Buleta Goncića, ljubav iz rane mladosti FOTO

Supruga Buleta Goncića poznato je TV lice

Ljubav se desila na orvi pogled i danas slave skoro 40 godina braka. Supruga Buleta Goncića, Gordana, ušetala je u život dramskog umetnika pre skoro, kako i rekosmo, 40 godina i danas su jednom drugom najveći životni oslonac i podrška. 

Supruga Buleta Goncića svet portal svet

Foto: M. M./ATAImages

Supruga Buleta Goncića je njegova ljubav iz rane mladosti

Poznata dramaturškinja, supruga Buleta Goncića i glumac zabavljali su se pet godina pre venčanja glumac kada su odlučili da svoju ljubav ozvaniče i zauvek se obećaju jedno drugom.

Pročitajte Ceca više neće da ćuti Željkovoj deci – Ovo je njen odgovor na njihove tužbe i prozivanja po medijima

Kruna divnog odnosa koji i dan – danas trahe su dve ćerke Isidora i Aleksandra, na koje su oboje vrlo ponosni. Iako se činilo za svo ovo vreme da Goncić svoju suprugu skriva od javnosti ipak se ispostavilo da nam je “pred očim” više nego što smo to i mioogli da zamislimo…

Supruga Buleta Goncića svet portal svet

Foto: Printscreen

Supruga Buleta Goncića čelno lice Kulturnog centra Beograd, često je viđate a niste zanli da je to ona

Kao čelno lice Kulturnog centra Beograda supruga Buleta Goncića nebrojeno puta našla se pred televizijskim kamerama, najpre pričajući na temu kulture i dramarturgije. Gordana je vrlo vredna i predana porodici, ali i suprugu koji kroz smeh tvrdi da je vreme od prvog poljupca do danas proletelo.

Pročitajte Ulogom Savke u Srećnim ljudima kupila je publiku za sva vremena – Ovo je Aleksandra Nikolić danas, u rukama drži vredno priznanje (foto)

– Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani.

Supruga Buleta Goncića svet portal svet

Printscreen

– Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu – ispričao je ranije Bule, kojeg danas publika rado prati u telenovelama…

AUTOR: SVET

FOTO: M. M./ATAImages