Ispovest Lepe Lukić svet portal svet
Svet

December 21, 2023 10:25

By

Poznato kome će pripasti imovina Lepe Lukić, ali naslednik mora da ispuni jedan neobičan uslov

Testament Lepe Lukić više nije tajna

Lepa Lukić iza sebe ima veoma zavidnu karijeru koja joj je donela i veliko bogatstvo. U njenom vlasništvu je nekoliko nekretnina, vredan nakit, ali i ušteđevina na računu u banci. Kako nema decu mnogi su se zapitali da li je testament Lepe Lukić već napisan i da li je poznato kome će pripasi sva njena imovina.

Testament Lepe Lukić svet portal svet

Rajko Ristić

Iako nema biološku decu, diva narodne muzike na svog bratanca Radisava gleda kao na svoje dete, pa će njemu i ostaviti sve što poseduje. Međutim, za to ima jedan uslov.

Pročitajte Pomoću magičnog recepta Lepe Lukić nikad nećete biti bolesni 

– Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat – rekla je Lepa Lukić.

Testament Lepe Lukić svet portal svet

Ata images

– Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka – ispričala je Lepa. Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: “Mjauuu”, ja je pitam: “Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?” Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama – istakla je pevačica.

Pročitajte Zar u ovim godinama – Lepa Lukić ljubi oženjenog kolegu u usta, fotografi sve snimili 

Testament Lepe Lukić napisan je još odavno, jer pevačica nije imala svoju biološku decu, a jednom prilikom je otkrila i zašto.

– Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim – rekla je Lepa jednom prilikom.

Testament Lepe Lukić svet portal svet

Bojan Vuković

– Imam ja svog bratanca, unuku i unuka od rođenog bratanca za koje bih sve dala, čak i život. Njima pomažem uvek i kupujem im šta god im treba – objasnila je ona tom prilikom za Svet.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES