Ćerka Petra Graša i Hane Huljić
Scandal

February 24, 2022 14:15

By

Tonči razotkrio ćerku: “Hana je oduvek bila zaljubljena u Petra!”

Ljubav Petra Graše i Hane Huljić mesecima trese region. Njihova romansa počela je prošle godine, dugo su ćutali o tome, a onda su odlučili da se pojave javno, nedavno su se i venčali, a za nekoliko meseci stiže im i prinova.

Iako je ovaj sad već bračni par pokušao da sakrije detalje venčanja od javnosti, veliki interes medija pomrsio im je konce ali i šokirao ne samo Hanu i Petra, nego i članove njihovih porodica.

O detaljima ovog veselja svi su komentarisali, a Hanin otac Tonči Huljić nakon proslave otkrio je detalje.

TONČI HULJIĆ

– Srećan sam što je venčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bilo intimno veče sa ljudima sa kojima se znamo ceo život, sa nekima i po trideset, četrdeset godina, a obeležili su nam život. Bilo nas je pedesetak. Zahvalio bih i svim medijima, nekad smo delovali kao neka rijaliti porodica, što mi svakako nismo – rekao je samo dan nakon veselja Tonči Huljić.

Petar i 14 godina mlađa Hana čekaju svoje prvo dete, a njihova ljubav intrigirala je ceo region, posebno zbog toga što je pevač pre nje 24 godine proveo u ljubavi sa koleginicom Danijelom Martinović. O razlozima nikad nije progovorio, a svoju sreću u ljubavi sa Hanom ne krije od kako se saznalo za njih.

HANA ĆE ZAMERITI ŠTO PRIČAM, BILA JE ODUVEK ZALJUBLJENA U PETRA: Tonči ovako priča o ćerki i pevaču! A evo šta Huljićeva žena kaže

Kako su otkrili Tonči i Vjekoslava, Hanini roditelji, mlada umetnica dugo je gajila posebne simpatije prema Petru.

Hana će mi zameriti što ovo pričam. Ona je bila zaljubljena u Petra dok je bila mala, jer je on bio stalno u našoj kući. Njena želja je bila da sarađuju, i to su učinili u pesmi – otkrio je Tonči za portal Express, a njegova supruga Vjekoslava dodala je:

– To je nešto predivno! Još moram doći sebi. Tako je kada vam život ostavlja zamotane darove sa mašnom i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete neko iznenađenje. Ovo je bilo najlepše – rekla je Vjekoslava o Haninoj prinovi za RTL.

petar graso i hana huljic

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Petar Grašo otkrio je da ga je ponovo pogodila Amorova strela.

– Ljubav se dogodila. Ljubav treba da se dogodi, ne treba je planirati, o ljubavi ne treba previše pričati. To su neke stvari koje čovek treba da neguje u sebi, ne treba se time hvaliti… Biću tata, ali nastojaću da zadržim svoju privatnost jer želim da ljudi misle o pesmi, a ne o mojoj spavaćoj sobi – rekao je Grašo za emisiju “Premijera – Vikend specijal”.

PROČITAJTE: TUŽNA SUDBINA! Vesna Đogani pokazala kućicu u kojoj je odrastala bez oca! Iznela potresne detalje svog detinjstva!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN