Scandal

3 Avgusta, 2020 16:45

TRČALA BEZ GAĆA SA ZOLOM! Miljana iznela šokatne detalje njihove VEZE!

Miljana Kulić je u emisiji „Zadruga – Narod pita” progovorila o svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, pa ispričala do detalja kroz kakav je pakao prolazila!

MILJANA:„POČEO JE DA ME VUČE ZA RUKE, ŠUTIRA U NOGU, KOMŠINICA JE POZVALA POLICIJU!”

Miljana je istakla da je Zola bio njena opsesija i da je tek sada shvatila da je on u rijaliti ušao samo da bi vodio rat sa njom i njenom majkom Marijom Kulić.

„On je ušao u rijaliti da napada majku i mene, on vodi rat sa nama. Ja Zolu ne volim, to je bila opsesija. Pozvao me u Bosnu, bila sam nekoliko dana sa njim, pa nisam mogla da izdržim bez deteta. Kada me pozvao, zvao me jer zna da ulazim u Zadrugu 4. Terao me da jedem, spavam do pet, da idemo u kladionicu… Koristio je svaku priliku da snima sa mojim sinom „storije“, to objavi i ljudi pomisle da je divan i brižan. On je došao kod mene kući, a za sve imam svedoke. On se obraćao drugu na Željkov rođendan preko mog profila, govorio je da se „nafurnjao“ i da ne zna gde je. Koristio je travu i ono drugo, kada dobije novac u kockarnici. Tu upoznaje ljude koji mogu to da mu daju. Njegov drug je tražio novac od mene. On je bacio ključeve od stana, izašao, oterao me u … i meni nije bilo jasno zbog čega. Moja majka je bila svedok svega. U tom trenutku sam bez gaća krenula za njim da trčim, imala sam samo haljinu preko. Kada sam ga zaustavila, počeo je da me vuče za ruke, šutira u nogu, pa me je komšinica prevezla, pozvala policiju i rekla da se desio incident.“ rekla je Miljana i dodala:

„Pitala sam ga šta mu se dešava, ne mogu na silu nekog da vratim, ali mi je on rekao: „Marš od mene, psihopato“, zato što je shvatio da ja neću da mu vraćam, dugove. Ja sam se zbog njega ugojila 42 kilograma, ali sam sam kriva. Na stolu pica, palačinke, on je mene tovio, da me niko ne bi hteo, gde je moja pamet?! Gde je nestalo ono za šta kritikujem ljude? Luna, ti i ja smo dno dna, ali ti si veće, jer ja nisam Zolu stavila ispred svoje majke. On me navukao i na kocku, a kada gubi on psuje sve svece“, govorila je Kulićeva.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević