Unuk Cece Ražnatović svet portal svet tabloid svet
Svet

November 10, 2023 13:15

By

Maleni Krstan je Cecina kopija: Pevačica objavila fotografiju koja to i dokazuje (foto)

Unuk Cece Ražnatović njena je kopija

Krstan Ražnatović, mlađi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića, samim rođenjem je već osvojio srca svojih najbližih, a kako se koja njegova fotografija pojavi na društvenim mrežama, očarava sve više ljudi. Njegove slike na Instagramu najčešće objavljuju baka Ceca i tetka Anastasija. Tako je i danas folk diva podelila fotografiju svog najmlađeg mezimca, a svi su konstatovali da unuk Cece Ražnatović liči na nju.

Unuk Cece Ražnatović svet portal svet tabloid svet

Instagram

I dok smo ga do sada uglavnom viđali na slikama na kojima spava ili je ozbiljan, danas je osvanula fotografija na kojoj je nasmejan. A, njegov osmeh je sve podsetio na onaj bez koga njegova baka Ceca ne izlazi u javnost.

Pročitajte Svađa Cece i Danijele zbog najmlađeg unuka – Raskol u familiji slomio Bogdanu

Pored osmeha jasno je i da je unuk Cece Ražnatović nasledio njen oblik lica, ali i krupne, tamne oči, čiji sjaj je obasjao sve oko njega.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

– Ljubav moja, Krstan – napisala je pevačica u opisu fotografije uz emotikon scra.

Ceca je jednom prilikom uporedila svoju i Veljkovu fotografiju, na kojoj se vidi koliko njen sin liči na nju, pa zbog toga i ne čudi da je i unuk njena kopija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

– Beba je super! Videla sam unuka, presladak je! Liči na svog brata, tu su slični, imaju iste crte lica. Malo je tamniji, Željko je bio malo plavlji, ali deca se za godinu dana promene, videćemo – rekla je Bogdanina majka Danijela posle Krstanovog rođenja, a sada je očigledno da se najmlađi unuk zaista promenio, a očigledno je i na koga liči.