scandal

February 20, 2020 20:00

By

Aca Lukas NAPRAVIO DETE u Nemačkoj! Ogasila se devojka i otkrila sve detalje VRELE NOĆI!

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI:

Redakciji tabloida SCANDAL! javila se jedna gastarbajterka iz Minhena koja tvrdi da je navodno mogla da uništi Lukasa. Navodno je nakon jedne strasne noći moglo da strada svo bogatstvo koje Aca Lukas ima.

– Da sam htela, mogla sam da upropastim Lukasa za sva vremena! Ja sam bila trudna s njim i trebalo je samo da uradim DNK test, koji bi potvrdio da je on otac! Međutim, nisam takav čovek da ga kanalim – započinje priču gastarbajterka i nastavlja:

Namerno sam došla – poručuje Kija! Evo šta još kaže za Slobu i Jelenu!

Milan Milošević kupio kuću – garderober, ogromna spavaća soba, dva kupatila… SCANDAL EKSKLUZIVNO OTKRIVA!

Tomović i Osman Karić ŠOKIRALI objavom: Kuju se planovi za POVRATAK u Zadrugu!?

– Aca Lukas i ja smo proveli jednu noć zajedno nakon njegovog nastupa u Nemačkoj! Bilo mi je nezaboravno, nikad nisam imala tako nežnog ljubavnika, ali sam tada i zatrudnela – priča gastarbajterka za SCANDAL! i nastavlja sa detaljima svoje navodne afere s Lukasom:

– Meni se on baš dopao, i kao frajer, i kao lik… Imala sam pre njega i fudbalere, i sportiste, ma razne, čak i sa Darkom Lazićem, ali niko nije kao Aca! Ima harizmu na koju svaka žena može da padne, pa sam tako i ja pala. Odmah sam zatrudnela, bili su mi plodni dani, a nisam uzela pilule za kontracepciju. Bila sam pripita, pa sam se prepustila i eto, desila se trudnoća – nastavlja gastarbajterka i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B5Qc8JzH2UF/

– Međutim, čim sam saznala da sam trudna, rešila sam da abortiram na svoju ruku. Lukas je odrastao, zreo čovek, mi smo imali predivnu avanturu na jednu noć, a u to vreme je bio u nekoj vezi, nisam htela da mu pravim probleme. Nisam htela da to dospe u medije, ali sam se svakako poverila porodici i prijateljima, pa je to došlo i do medija, međutim, ne mojom krivicom! Nije me zanimalo da se o tome pročuje jer nisam želela da rađam, a opet kažem, da sam htela, mogla sam da insistiram da se utvrdi očinstvo i da to dete da se rodilo, dobije sve što zaslužuje. Ja sam sada u srećnoj vezi, udajem se, a to sa Acom pamtiću kao divnu noć sa najboljim s*ksom u mom životu – završava gastarbajterka za SCANDAL!, a da li je Aca Lukas zaista mogao da bude otac njenog deteta kao što ona tvrdi, veliko je pitanje. Njega žele mnoge žene, te su sklone da mu kače i decu, i afere. Ali šta će čovek kad je popularan i omiljen među damama.

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal