Voditelj Dejan Pantelić svet portal svet tabloid
Svet

November 19, 2023 17:00

By

Opaka bolest naterala ga da se povuče iz javnosti, a evo gde se sada nalazi poznati voditelj

Voditelj Dejan Pantelić ima novi posao 

U januaru ove godine, voditelj Dejan Pantelić je u uživo u programu otkrio da se više neće baviti poslom koji je decenijama uspešno radio. Tom prilikom od gledalačke publike se oprostio rečima:

“Ovo je poslednji put da ja vama kažem: “Gledaćemo se ponovo”. Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama” – rekao je tada poznati voditelj.

Voditelj Dejan Pantelić svet portal svet tabloid

Instagram

Voditelj Dejan Pantelić ima novo zanimanje

Popularni televizijski voditelj Dejan Pantelić nekoliko sezona je bio domaćin emisije „150 minuta”, a nakon tri godine rada na televiziji Prva, napustio je mesto voditelja.

Dejan Pantelić je prethodnih godina imao zdravstvenih problema. Naime, 2012. godine ustanovili su mu tumor na krajnicima, a zatim je usledilo nekoliko godina lečenja, a u martu prošle godine zbog pucanja slepog creva završio je u bolnici gde je hitno operisan. Oporavak je dobro prošao.

Sada je u javnost izašao i snimak iz režije na kome se jasno vidi da je Deki u punoj formi i da mu novi posao prija, kao i da se sa novim kolektivom iz televizijske kuće “B92” sjajno zabavlja.

Voditelj Dejan Pantelić svet portal svet tabloid

Instagram

Pročitajte: Zar sada i to – Dejan Pantelić na operacionom stolu

Podsećanja radi Dejan Pantelić je odlazak sa mesta voditelja “Prve” najavio još pre nekoliko meseci na društvenim mrežama.

– “Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje “polovan”. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije… Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete” – napisao je Dejan Pantelić tom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Pantelic (@deki.pantelic)

Kada mu se desila opaka bolest, Deki je javno pričao o tome.

“U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove” – iskren je bio Dejan.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram