Voja Nedeljković doživeo saobraćajnu nesreću
Svet

4 Avgusta, 2022 09:00

Porodica Voje Nedeljkovića skrhana bolom: Poznati voditelj doživeo saobraćajnu nesreću

Voja Nedeljković doživeo saobraćajnu nesreću

Voja Nedeljković važi za TV lice koje s razlogom traje već tri i po decenije. Izdvaja se po specifičnom humoru, harizmi i talentu, što su davnih dana gledaoci kod njega prepoznali a i dan danas mu poklanjaju poverenje. Poslednjih nekoliko godina Voja uz Sanju Kužet vodi „Zvezde Granda“, zbog čega je postao još omiljeniji.

Pročitajte: Hit fotke – Sada je voditelj najgledanijeg šou programa a pogledajte kako je Voja Nedeljković izgledao na početku karijere

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vojevanje (@voja.nedeljkovic)

Voja Nedeljković doživeo saobraćajnu nesreću – Voditelj jedva ostao živ

Pozitivan način gledanja na život, takođe je nešto po čemu se Nedeljković izdvaja. Iako je imao dosta razloga u životu zbog kojih bi posustao, on to nije uradio. Uvek se ponosno borio, čak i kada je bitka za zdravlje bila u pitanju.

Pročitajte: Voja Nedeljković uživa u braku sa 17 godina mlađom suprugom a jedan detalj zauvek je obeležio njihovo venčanje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vojevanje (@voja.nedeljkovic)

– Na današnji dan pre 20 godina, u večernjim satima, imao sam tešku saobraćajku na auto putu ka Nišu i završio na krovu. Ovo veče je mnogo lepše – napisao je Nedeljković, koji danas ne oseća nikakve posledice. Saobraćajna nesreća Voje Nedeljkovića svakako je nešto što će ostati duboko urezano u pamćenju voditelja i uvek ga podsećati da ceni trenutak, prenosi Espreso.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images