Sadik Hasanović
Scandal

July 1, 2021 13:35

By

Zvanično saopštenje “Grand” produkcije o Sadiku Hasanoviću!

Sadik Hasanović finalista poslednje sezone “Zvezde Granda” član je muzičke grupe “Sateliti” koja peva o klanju Srba po Bratuncu, a kada je to otkriveno “Grand” produkcija se oglasila saopštenjem.

Zvezde Granda

Iz tima za odnose s javnošću “Grand” produkcije objavljeno je saopštenje kojim su se jasno ogradili o stavove ovog kandidata:

“Muzički talent šou “Zvezde Granda” punih 17 godina, koliko traje, insistira na tome da muzika ne poznaje granice, te nas ne deli po naciji, veri ili boji kože.
Shodno tome, kada biramo kandidate za naše takmičenje isključivo se vodimo pevačkim talentom i ostalim kategorijama koje čine jednu buduću zvezdu.

Ono na šta kao produkcija nikako ne možemo da utičemo jesu biografije naših takmičara ili njihovih roditelja, niti o tome možemo imati saznanja, osim onih osnovnih i neopohodnih za samo takmičenje.

Sadik Hasanović

Napominjemo, da je kroz ‘Zvezde Granda’ do sada prošlo na hiljade kandidata, koji su bili ponos naše produkcije bez obzira na nacionalnu pripadnost.
Međutim, svaki vid bilo kakvog pozivanja na nacionalnu i versku mrznju ili na nasilje nismo i nećemo tolerisati, ma o kome da se radi.

Upravo zbog toga, kao i gledalaca svih nacionalnih pripadnosti smatramo da se kao produkcija moramo jasno ograditi od stavova i postupaka Sadika Hasanovica načinjenim u vreme kada je bio maloletan i kada ni na koji način nije bio član naše muzičke porodice.”

AUTOR: SCANDAL

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE