Svet

January 12, 2021 15:18

By

Aca Lukas: ĐAVO uvek dođe po SVOJE!

Pevač Aca Lukas često govori o svom poroku, kocki, ali kako njemu novac odlazi tako i dolazi on se ne kaje kada pare potroši. Tako je nedavno u jednoj emisiji izjavio kako je kockajući za jednu noć izgubio 200.000 evra.

Lukas: Volim da bacim pare 

Lukas je sada izjavio da najveći bakšiš koji je dao iznosi 17.000 evra, a da je u njegovoj karijeri jednom dobio čak 50.000 evra bakšiša.

Uvek sam voleo da dam, to jest da bacim pare, jer sam ja veliki kockar, pa sam imao to nešto zacrtano da uvek volim da dam da bih i ja dobio. Tako sam jednom posle nastupa otišao u kafanu i jednoj pevačici dao 17.000 evra bakšiš, svi su me gledali i pitali da li sam normalan, ali to sam ja. Znam šta je kocka, da đavo uvek dođe po svoje, pa sam uvek tako davao, ali sam opet i dobijao – otkrio je Lukas i nastavio o tome koliko je sam znao da zaradi na taj način, prenose Kurir i Srpski telegraf.

– Nisam od onih što se ujutru kaju. Kada sam toj pevačici dao toliki bakšiš, nikada nisam zažalio. Ja nastavljam dalje. Meni su najveći bakšiš od 50.000 evra dali neki momci na „Lukasu”. Od kada sam postao Aca Lukas, ne pevam za bakšiš. Ja pevam na bini, ne može niko da mi priđe. Nije poenta da vam neko daje milione, a da ostali gosti trpe. Sad sam nedavno pevao na jednoj romskoj svadbi i nikada više. Gurali su mi bakšiš u džepove i onda je nastala frka jer sam otišao s parama. Samo smo Ceca i ja uzeli pogođenu sumu, a ostali pevači Jana, Keba… Trebalo je da i oni budu isplaćeni od toga. Rekao sam, nema šanse da bilo šta vratim jer sam ja od toga isplatio svoje muzičare – rekao je pevač.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČICEVIC