Koncert Ace Lukasa
Scandal

4 марта, 2022 16:19

By

„Bajaga pod hitno da promeni DILERA“: Aca Lukas opleo po čuvenom muzičaru, detalji će vas šokirati!

Iako su ljubitelji tradicionalnih muzičkih takmičenja od sinoćnjeg polufinalnog izbora za pesmu Evrovizije očekivali pored dobrog provoda i prijateljsko podrenje i podršku, na žalost dogodio se nesporazum i koškanje, između dve velike zvezde – različitog žanra, Ace Lukasa i Momčila Bajagića Bajage, a tokom današnje konferencije za štampu, Aca je bio veoma ljut i nije želeo da krije razočaranje.

Izguzvani stari Bajaga sa ofarbanom kosom je hteo da me isprovocira. Priča sa mnom o politici, a bolje da je kvalitetniju farbu za kosu kupio. Ako izađe na kišu, spraće se. Bajaga pod hitno da promeni dilera – iričit je bio pevač koji ovih dana pokušava da dočara zbog čega smatra da je oštećen na nastupu Beovizije.

ATA/IMAGES

– Njegov tragičan pokušaj etno pesme sa grupom Biber bi pobedio u majici na bretele sa vanglom na glavi. Pevaju kao da im je jeko stao na kurje oko. Bajaga ako hoće problem dobiće ga. On je sa mnom i Borom Đorđević imao problem zbog svog političkog opredeljenja. Sad smo videli sve na ovom polufinalu. Neke stvari su se iskristalisale u glavi, verovatno i vama. Prvo da krenemo od mog nastupa, bio je potpuno ugašen klavir, smanjeno svetlo, mene nema u kadru, devojke koje su igrale kao da nisu bile tu. Otišli smo u grin rum, i jedini od svih učesnika nismo dobili aplauz, a znate da se to obično radi tamo. Kad smo mi ušli bilo je kao u toaletu. I tamo, naravno, onaj voditelj mi je prišao i postavio dva prilično glupa pitanja, to je sve. Posle toga nas nije bilo u grin rumu cele večeri, dok se nije završilo sve. Prošao sam u finale, jer je bilo potpuno nemoguće da ne prođem, i u svakom slučaju to je sve što se desilo tamo  – iznenadio je Lukas okupljene novinare i fotoreportere.

Pored njega je sve vreme bio producent, menadžer i najboji prijatelj Saša Mirković, koji je mu je u ovim momentima najveća podrška. Publika je Acu nagradila fantastičnim komentarima ispod jutjub video sa sinoćnjeg nastupa, a mnogi su mu poručili da je za svetsku scenu.

Momčilo Bajagić Bajaga

Marina Pešić

Pročitajte: PEVAČ ISPALJEN: Olivera Kovačević ODBILA da se slika sa Acom Lukasom, a ovo je RAZLOG!

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Antonio Ahel/Ata images