Scandal

6 Aprila, 2021 23:00

Ana Korać se DORADILA! Pukla 7.000 evra za OVO!

Starleta Ana Korać nedavno je posetila Tursku gde se navodno podvrgla još jednoj estetskoj operaciji.

Pukla 7.000 evra za ovo!

Prema pisanju domaćih medija, reč je o vađenju rebara koje radi samo klinika u Turskoj, zbog čega je Koraćeva i posetila Istanbul. Kako se navodi, ona je za ovu operaciju iskeširala čak 7.000 evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ana je oduvek želela da ima bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u rijaliti bio je da zaradi novac za brojne estetske operacije. Najviše je štedela za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, na kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih hirurga – priča izvor za Alo i objašnjava:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Doktor koji ju je operisao je Anin dugogodišnji saradnik, pa ga nije čudio njen zahtev da već tanak struk suzi još više. Ona se nije plašila, te mu se potpuno prepustila i verovala da će postići rezultat kakav je htela. Želja joj je bila da obim struka bude oko pet centimetara manji – kaže izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije zbog čega se Ana odlučila za Tursku. Jedan od najpoznatijih hirurga joj je izvadio poslednji par rebara, a operacija je obavljena pod totalnom anestezijom. Oporavak je trajao oko dve nedelje, a ova intervencija je koštala 7.000 evra. U Istanbulu je bila i tokom postoperativnog oporavka, a sve je dobro uspela da sakrije od javnosti, jer u tom periodu nije ništa objavljivala na društvenim mrežama – zaključio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ