Svet

July 18, 2020 19:00

By

Brena i Dragana zvale Karleušu da DOĐE kod njih u MONTE KARLO!

Lepa Brena skoro mesec dana uživa u Monaku sa Bobom Živojinovićem, sinom Viktorom i budućom snajkom Sandrom piše STAR!

“S NJOM BI TEK BILO ZEZANJE”

Međutim, prošle nedelje na Azurnu obalu stigla je i Dragana Mirković sa mužem Tonijem gde će provesti dve nedelje. Pevačice su odmah iskoristile priliku da se druže, pa su sa muževima otišle na ručak u elitni restoran u Monte Karlu, a posle su obilazile butike sa firmiranom garderobom! Kako saznajemo, dok su sedele zajedno na večeri Brena i Dragana su komentarisale kako im fali još samo Jelena Karleuša za lud provod, pošto obe gotive JK i znaju da je sa njom u društvu uvek zanimljivo saznaje STAR.

„Gaga je pričala sa Brenom kako se divi Karleuši i njenoj hrabrosti, a onda je pozvala na video-poziv da joj kaže kako pričaju o njoj! Jelena je bila oduševljena što su joj se javile, a onda su je pozvale da dođe u Monako da se druže! Dragana je rekla kako bi tek tada bilo super zezanje, pošto i Boba i njen muž Toni vole da se druže sa Karleušom jer je vrlo duhovita. Čak je Draganin muž dobacio kako će poslati privatni avion po nju, a ona mu je odgovorila da će stići svojim helikopterom i da joj naruče salatu sa gamborima! Naravno, to su se samo šalili pošto je Jelena već isplanirala odmor sa Duškom i ćerkama”, otkriva za STAR izvor blizak pevačicama.

Inače, Brena u Monaku najviše vremena provodi sa Viktorovom devojkom Sandrom kojom je oduševljena, a kada se vrate u Srbiju nije isključeno da njih dvoje organizuju intimnu veridbu za najbližu rodbinu i prijatelje saznaje STAR.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR