Đogani se razočarao u Brenu
Svet

October 26, 2023 19:56

By

Đogani se razočarao u Brenu, ispričao surovu istinu, pa dodao: Možda se naljuti Brenino visočanstvo

Đole Đogani se razočarao u Brenu još pre par godina, ali je tek sada ispričao surovu istinu da mu Lepa Brena za razliku od Dragane Mirković, iako joj je godinama radio koreografije za velike koncerte, kao i za hit film “Hajde da se volimo”.

– Brena je uvek imala distancu prema meni. Mislim da su se oni naljutili kad sam rekao da se nije pojavila nijedna velika zvezda, a to je bilo kada su u Grandu najveće zvezde bile Dado Polumenta, Boban Rajović, Olja Karleuša – kaže za Svet Đole koji otkriva i da je u njegovom dokumentarnom filmu “Život i scena”, koji je radio šest godina, materijal sa Brenom morao da iseče, dok je sa Draganom Mirković imao divnu saradnju.

Đogani se razočarao u Brenu

Rajko Ristić

Đogani se razočarao u Brenu koja nije htela da ga podrži

Kad sam pravio film zvao sam Draganu da mi da intervju i ona je to uradila, a recimo Brena se nije ni javila. Ja sam zvao preko njenih menadžera, a ona nije čak ni odgovorila – kaže Đole koji je ipak pristao da odgovori na Brenin poziv i pojavi se u njenom dokumentarcu “Godine slatkog greha”

Pročitajte  Đole otkrio da je Dragana odlična plesačica, a Brena igra kao da preskače lastiš

– Ona je radila dokumentarni film i pozvala 40, 50 izvođača. Sve one koji su obeležili njenu karijeru i sa kojima je sarađivala. Ja sam se odazvao, mislim da je bila čak i Slađa što se tiče grupe ‘Đogani’… Kada sam je pitao da bude u mom filmu, odgovor nisam dobio, a mi smo u njenom projektu učestvovali – objasnio je Đogani koji se posle toga sretao sa Brenom, ali o tome nikada nisu razgovarali.

Đole Đogani razočaran u Brenu

Photo: M.M./ATAImages

U Brenu se razočarao, ali Dragana  je zato ispala laf

– Nismo o tome pričali, samo smo na “zdravo, zdravo”. Nemam sa njom odnos kao sa Draganom, ona je drugačija – priznao je Đole u intervjuu za novi broj časopisa Svet i dodao:

– Možda je Brena mislila “Šta Đogani to može da napravi”. A onda se pojavi film koji je nešto najbolje u poslednje vreme od dokumentaraca. Film koji ima emociju. Ne postoji nijedan loš komentar, evo pogledajte sami. Možda će se naljutiti Brenino visočanstvo, ali njen dokumentarni film se zasniva na tome što neko sedi u stolici i priča – kaže Đole i dodaje:

Đole Đogani razočaran u Brenu

ATA images

– Žao mi je što to više ljudi nije pogledalo moj film jer nosi jednu poruku. To je priča poput one iz filma “Milioner iz blata”. Ja potičem iz jedne siromašne porodice, a napravio sam brend, hitove. To je primer deci kako na pošten i fin način može da se zaradi i uspe. Velikim trudom, radom i odricanjem. To je lekcija za klince da može i tako. Da me je Brena malo podržala, eto kolege smo, da je rekla “Đole, ovo je lepo, ajde da to malo poguramo”, bilo bi mnogo bolje, bilo bi drugarski.

AUTOR: svet

IZVOR: svet

FOTO: rajko ristić Ata images