Scandal

22 Juna, 2021 18:00

Emina i Teodora imale frku zbog dueta! Eminini neprijatelji iz Turske pokušali da ih obe unište!

Malo je falilo da pesma uopšte ne izađe!

Emina Jahović i Teodora Džehverović izbacile su pre desetak dana duet „Malena“ koji već ima tri miliona pregleda, međutim, malo je falilo da pesma uopšte ne bude objavljena! Kako SCANDAL! saznaje, neprijatelji sa muzičke scene u Turskoj koji Eminu ne podnose godinama unazad zbog njenih uspeha i popularnosti, hteli su da unajme hakere i da sruše kanal istog trenutka kada pesma bude zvanično okačena! Međutim, obe pevačice na vreme su reagovale i sprečile katastrofu, ali ih je to mnogo koštalo i para i živaca.

Morale su da plate debelo da bi sprečile katastrofu!

Teodorini saradnici koji imaju neke kontakte u Turskoj sasvim slučajno saznali su da se Emini sprema sabotaža za duet, i to baš ovaj s Teodorom. Ti Eminini neprijatelji su čuli i koliko je Teodora popularna i prosto su hteli iz puke zlobe da napakoste obema, međutim, sve je u poslednjem trenutku ipak prošlo kako treba – objašnjava nam izvor i dodaje:

Teodora Džehverović 11

Čim su saznale šta im se sprema, Emina i Teodra su se dogovorile da unajme vrhunske IT stručnjake i da maksimalno zaštite sve zvanične kanale na kojima je pesma objavljena kako bi se osigurale i bile mirne. Obe su bile svesne da će ih to mnogo koštati, ali svakako je manja šteta nego da pesma uopšte ne izađe. Oprostile su se od velikih para, ali sad ne moraju da brinu jer njihov IT tim danonoćno motri na sve njihove kanale i sada ne mogu da im pristupe ni najmoćniji hakeri – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, PROMO