Star

November 26, 2020 21:00

By

Eva Ras UDARILA na KOLEGE! “Milica Milša LAŽE da je bolesna!”

Eva Ras tvrdi da njene kolege glumci lažu da su oboleli od korone, a posebno joj je Milica Milša trn u oku za koju kaže da se ne skida s društvenih mreža i da je jako razočarala, piše tabloid STAR.

“Neko ko je oboleo ne piše svakodnevno na društvenim mrežama!”

Neću da nosim masku ni mrtva. Čekam da me streljaju nasred Terazija. Ovo je za mene teror, jer mi zdravi moramo da ispaštamo. Meni su pet puta radili PCR test jer sam putovala i uvek sam bila negativna. Ne poznajem nikoga ko je zaražen. Ne verujem ni Milici Milši, ni ostalim glumcima da su zaraženi. Nisam je ni zvala da je pitam kako je jer vidim da se i ona i ostali svakog dana oglašavaju na društvenim mrežama – kađe Eva i nastavlja:

– Pa nemojte mi reći da su oni smrtno bolesni. Taj ko ima koronu, ako ona uopšte postoji, taj se ne oglašava na društvenim mrežama. Tako da sam jako razočarana – ljutito nam priča Eva za STAR i objašnjava da joj najteže pada zatvaranje grada.la

– Pa ja sam 53 dana bila zatvorena zbog godina i to je bilo najveće zlo za mene. Sve ovo je za mene budalaština. Svi lažu. Ja virus nemam i zato ne nosim masku, ali neću da me neko kažnjava i hapsi zbog toga. Moji preci su preživeli španski virus 1918. godine, priževećemo i mi ovo!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ GAJA