Životna priča Džeja Ramadanovskog
Svet

October 12, 2023 15:50

By

Ceca Ražnatović kao sav normalan svet: Ovako izgleda kad se obuče na rasprodaji (foto)

Garderoba Cece Ražnatović kupljena na rasprodaji

Ceca Ražnatović veoma vodi računa o tome u kakvoj će se garderobi pojaviti u javnosti, ali kako sama priznaje, to joj sve više stvara probleme. Zbog brojnih nastupa, snimanja emisija i javnih dešavanja često joj ponestanu ideje za odevanje, pa se konsultuje sa ćerkom Anastasijom.

Garderoba Cece Ražnatović

Rajko Ristić

Garderoba Cece Ražnatović uvek je u trendu, pa se retko dešava da folk diva dobije negativne kritike na račun odevanja, ali njeni stajlinzi se nesumnjivo baš uvek komentarišu. Tako je bilo i posle njenog nedavnog nastupa na kome se pojavila u Versaće sakou. Mnogi su mislili da ispod njega nema baš ništa, pa su na društvenim mrežama bili brojni komentari da se Ražnatovićka obukla neprimereno.

Pročitajte Pitate se šta da obučete tokom jesenjih dana, iskopirajte Cecu i nećete pogrešiti 

Međutim, ono što je interesantno je to da pomenuti sako košta preko deset hiljada evra, pa su mnogi ostali iznenađeni činjenicom da je Ceca za jedan odevni predmet dala toliko novca.

Garderoba Cece Ražnatović

Instagram

Ipak, moguće je da se i folk diva oblači na rasprodajama kao i sav normalan svet, a ako je to slučaj, onda je pomenuti sako platila više nego duplo jeftinije. On na rasprodaji košta 4.137 evra.

Garderoba Cece Ražnatović

Printscreen

Ipak, da Ražnatovićeva ne troši novac samo na krpice shvatili su svi oni koji su gledali najavu za emisiju koja će se večeras emitovati na Blic televiziji. Naime, Ceca je posetila jednog bolesnog dečaka za čije lečenje je potrebno devetnaest hiljada evra i njegovoj porodici uručila pomenutu sumu novca, što je rasplakalo dečakove roditelje, a ni folk diva nije krila suze.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM