Scandal

21 Avgusta, 2021 16:00

Goca Božinovska: Evo vam ISTINE o Ceci, Veljku, Bogdani, Mirku i Bojani!

Nakon što se Mirku Šijanu rodio sin Zoran, senku na bebu i lepe vesti bacila je navodna svađa novopečenog tate i Cecinog sina Veljka Ražnatovića koji mu je sada i paša budući da su dobili decu sa dve rođene sestre – Mirko sa Bojanom, a Veljko s Bogdanom Rodić! Sve to mnogo je pogodilo Gocu Božinovsku jer su je u vreme kad je slavila rođenje prvog unuka novinari zvali i pitali zašto je u svađi sa Cecom, te zbog čega Mirko i Veljko imaju problem sada kad su se i orodili, pa je Goca Božinovska rešila da kaže pravu istinu samo za SCANDAL!

Goca Božinovska prava istina

Nikakva frka nije bila kad se moj unuk rodio i kada se slavilo u mojoj kući – započinje priču Goca za  SCANDAL! i nastavlja:

To su sve izvukli iz konteksta. Nema nikakve frke, svi su bili, i Veljko, i Bogdana, tu smo sedeli najnormalnije na ručku, znači nije bilo nikakve frke u mojoj kući, jedino ako hoćete da izmišljam. Mi smo u najnormalnijim odnosima i ne primamo se na te stvari ko je kad došao, ko je koliko bio, šta je doneo. Hvala svakome ko je tog dana ušao u moj dom, ma samo da mi je na kapiju svratio da čestita, pa meni je dosta – kaže Goca i dodaje:

Mi se svi volimo i družimo i mimo bebe, apsolutno je tu sve kako treba. I moja Zorana, i Jelena, snajka Bojana, Nataša, Veljko, Bogdana, ma svi… I Cecu isto pitaju, kakve veze mi imamo, nikad se u životu nismo posvađale, niti je ona reč rekla za mene, niti ja za nju. Kakve veze mi imamo – kaže Goca, a na pitanje da to nije sve zbog toga što je umešana i Karleuša, ali i zbog toga što Ceca nije zvala Božinovsku kad je sinu pravila svadbu, kaže:

Šta ću ja kod Veljka na svadbi, pa bio je su Mirko, oni se druže. Zamisli da je Ceca zvala sve poznanike, pa treba pola Srbije da zove. Zoveš one koji su ti u momentu, 24 sata uz tebe, razumete?! Ceca i ja kad se vidimo, ispričamo se, izljubimo se, šta ima novo, kako šta, ali svako ima svoj krug najužih prijatelja – kaže Goca, a na konstataciju da se sad orodila s Cecom jer su im snajke rođene sestre, objašnjava:

Nas dve ćemo biti drage koleginice, a deca su nam se orodila, i ako, Bogu hvala! Neka su živi i zdravi, neka deca rastu, neka se druže, oni su familija, nas dve smo koleginice. Nikad nismo imali probleme i tako će i ostati. Ja sam na spisku imala oko 100 ljudi, a došlo ih je 170 i bilo je savršeno, ja sam prezadovoljna! I svi pričaju da se nikad bolje nisu proveli, da im nikad nigde nije bilo lepše. Veljko dečko on trenira, sprema neki meč, ima obaveze. On je došao juče, sedeli su najnormalnije, nema nigde toj priči mesta. Mirko nije ništa rekao, njega su pitali jel mu Veljko pomaže oko spremanja i on je rekao valjda što bi on meni pomagao, nije ni Mirko Veljku pomagao, zna se ko pomaže, a ko se veseli. Nije išao Mirko da nosi čaše kod Veljka. Mi smo u savršenim odnosima, svi se volimo i poštujemo, mene i Cecu jedino vezuje što smo koleginice i što je volim, uvek sam je volela, i pre nego što su se naša deca družila! I to je to, ništa drugo nas dve nismo osim koleginice. Sve je inače u redu, beba je dobro, snajka je dobro. Sad smo u gužvi, patronaža, sestre, kupanje… Sve što ide… Pomaže nam sestra Bojanina, Nataša, ja pomažem, Mirko je spoljni momak – kaže Goca za SCANDAL!, a mi je pitamo da li bi volela da unuk bude lep na dedu Šijana:

Na kojeg god dedu da bude, biće lep! Bogami je i Bojanin tata lep, šarmantan je, ne bi imao lepe ćerke, a i prija je lepa! Neka bude lep na koga god, nema to veze, samo da mi je dobar i zdrav, sve drugo ćemo lako! Nek je dobar i pošten, karakteran, a lepota je prolazna – zaključila je Goca za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL