Svet

13 Jula, 2020 18:00

Hoće Mihajlu da PODARI sina! Aleksandra se MOLI da ostane TRUDNA!

Aleksandra Mladenović u intervjuu za STAR rekla je kako bi volela da postane mama, a kako je nedavno posetila manastir Tumane i pomolila se da što pre ostane u drugom stanju, ne bi nas čudilo da nas uskoro obraduje lepim vestima.

S obzirom da je u srećnoj vezi sa Mihajlom Šaulićem, verujemo da bi se oboje radovali deci. A kako STAR saznaje, pevačici je duhovnik očitao posebnu molitvu za plodnost!

View this post on Instagram

🙏🙏🙏

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on

„Aleksandra ne krije da želi decu! Iako je kratko sa Šabanovim sinom, oboje bi bili presrećni da saznaju da je ona u drugom stanju. Ona je nedavno sa još dve drugarice obišla manastir Tumane, jer je saznala da mnoge žene idu baš na ovo sveto mesto da se mole za plodnost. Čak joj je monah očitao posebnu molitvu, a i kupila je ulje koje povećava plodnost, treba da ga koriste i ona i Mihajlo. Kad bi im se to desilo, verujemo da bi svi Šaulići bili presrećni, kao i Aleksandrini kojima se zet baš sviđa”, kaže za STAR izvor blizak pevačici!

https://svet-scandal.rs/vesti/novi-svet-u-prodaji-darko-uzeo-ani-dete-ugrozili-ste-joj-zivot-luna-moram-na-lecenje-zbog-marka-sam-napravila-veliku-gresku-severinu-juri-policija-ana-u-svadi-sa-rastom-milica-majku-zarazila

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/INSTAGRAM