Scandal

13 Jula, 2020 10:17

Ipak su prihvatili SNAJKU? Stefan Karić odveo Šopićevu svojoj KUĆI!

Ivana Šopić i Stefan Karić su iz rijalitija otišli njegovoj kući, što bivšoj zadrugarki uopšte nije predstavljalo problem. Ono što je mnoge zanimalo jeste to kako je Osman reagovao na ovaj postupak svog sina s obzirom na to da mu se snajka isprva nije dopala.

SPUSTILI SU LOPTU!

„Spavali smo zajedno, prelepa je kuća, nisam ja luda (smeh) Šalim se, da, spavali smo zajedno, otišli smo kod njega, on je proveo jutro sa njima, ja sam zaspala. Razumem ja Osmana, potpuno je drugačije u uslovima tamo. Imponuje mi što su mu sve devojke lepe, onda se ja nalazim u istom košu. Ja mislim da njega nisam zavela na fizički izgled, da je naše prijateljstvo prešlo na nešto više“, ispričala je Ivana u „Premijeri, vikend specijalu“.

„Laknulo mi je, mnogo sam razmišljao šta se dešava napolju, da li su se pokoškali Osman i ona, ali sam verovao da će sve biti kako treba i tako je i ispalo. Uglavnom se njemu sve dopalo, jedino neke ishitrene reakcije mi je zamerio. Iskreno, to sam što sam, takav sam i unutra i napolju, neke predrasude da srušim o meni koje su ljudi imali, uverili su se i promenili mišljenje o meni i zadovoljan sam komentarima napolju“, nadovezao se Stefan.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević