Svet

September 12, 2020 21:00

By

ISTINU otkriva njegov brat: “Rasti je majka RASTURILA BRAK!”

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić po svemu sudeći i dalje bi bili u srećnom braku da u celu priču prste nije umešala njegova majka Slađana! Ovu informaciju iznosi reperov mlađi brat od strica Nemanja Đurić.

“Rastina majka je uništila njegov brak sa Anom!”

„Rastin i moj otac su rođena braća. Moj otac Novak ga je takoreći odgajao jer su njegovi roditelji radili. Rasta se rodio u Srebrenici svi su živeli u velikoj porodičnoj kući tako da ono što je ispričao u “Balkanskoj ulici”  čista je laž. Nikada on nije bio siromašan, kada je došao rat, sa stricem i strinom se preselio kod njenih roditelja na Kosovo, dok smo mi otišli u Bijeljinu, gde i danas živimo”, započinje svoju priču Nemanja za SVET .

Super smo se slagali, ali se on naglo promenio. Postao je lažov, manipulator. Pod velikim je maminim uticajem, ima svoje zaposlene, obezbeđenje, a ne može ništa da uradi dok mama ne da zeleno svetlo… Roditelji su u Rastu uložili više od 20.000 evra, pa zato mora da ih sluša. Njegovoj mami je najveći problem bila prošlost Ane Nikolić, što je bila sa Ćazimom Osmanijem, što se alkoholiše, a ne smeta joj što joj sin koristi opijate. Ona je jednim delom kriva za njihov razvod. To je sigurno. Pa, Rasta i Ana su se venčali dok su njegovi bili kod nas u Bosni. Da se roditelji nisu umešali i napravili problem, verovatno bi njih dvoje bili zajedno. Kada smo saznali za venčanje, mi smo zvali Stefana da mu čestitamo. Strina nas je uslovila i rekla da ćemo biti dobri ili sa njom i stricem ili sa Stefanom i da je, ko se odluči da bude na njegovoj strani, za njih mrtav…”, priča brat od strica u dahu i nastavlja:

 „Ana je mnogo bolja od njega, iskrenija je. Rasta smatra da su svi ispod njega. Prošle godine mi je napravio scenu kada je čuo da hoću da idem na žurku Zadruge gde je pevala Maja Berović. U fazonu, to je bezveze, seljana, bilo ga je sramota da se sazna da je njegov brat bio na žurki rijalitija. A njegov vozač Čeda je bio u Parovima.

“Rastine objave na društvenim mrežama sa ćerkicom Tarom su šminka!”

„Stefan malo vremena provodi sa detetom. Kad je Tara kod njega dadilja se igra sa njom, hrani je, vodi u park. Njoj posvećuje najviše pažnje kad je Instagram uključen. Tako ja to doživljavam. Pitao sam Rastu da li je u OK odnosima sa Anom, ali on ne voli da priča na tu temu. Lik iz obezbeđenja i dadilja dođu kod Ane po dete, odvedu ga kod Stefana u studio, koji se nalazi u prizemlju, a na spratu mu žive roditelji. Onda on malo bude sa detetom, pa ode da radi, a Tara bude sa njegovim roditeljima i dadiljom On je pre Ane bio sa devojkama na jedno veče. Imao  je samo jednu ozbiljnu vezu sa devojkom koju mu je nametnula mama, pošto je mogla da upravlja tom curom. Ona je frizerka, imala je svoj salon, iz čestite porodice, što je mami najbitnije.”

Nemanja takođe ističe da je Stefan počeo sve da gleda kroz pare.

„Moj otac ga je odgajao, a on nas se seti samo kad dobije besplatne karte, pa mi to da. Da sam neki siromašak, jadan i bedan, on bi uzeo kameru, dao mi i pare i sve to objavio da ljudi vide kako je dobar… Stefan ima običaj da sarađuje sa ljudima, rade neke projekte gde se vrte velike pare, pa ih zakine. Otprilike na svakih pola godine menja ekipu. Navodno, oni njega prevare ili nađe razlog, kao oni koriste opijate ili dovode prostitutke, pa im ostane dužan“, završava svoju ispovest za SVET reperov brat.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/PRINTSCREEN