Nikolija i Relja
Svet

9 августа, 2023 11:51

By

Došlo je do konačne odluke: Nikolija i Relja jednoglasno rekli kraj, stiglo saopštenje

Izgleda da se venčanje Nikolije i Relje ipak dogoditi 

Najskladniji par mlađe generacije definitvno se ne osvrće na okolna govorkanja…Iako su Nikolija Jovanović i Relja Popović već osam godina zajedno, imaju i dve ćerke, ali se još nisu venčali. Zato su odlučili da to urade u oktobru, ali u strogoj tajnosti.

Pročitajte Zgrčena utroba i strašan bol u grudima – Nikolija i Relja izgubili bebu, Vesnina patnja jača i od bolesti

venčanje Nikolije i Relje

ATA images

Kako prenosi Star, njih dvoje krajem septembra sa decom planiraju da odu u Atinu na odmor i razgovarali su o tome kako bi bilo lepo da se tamo i venčaju. Međutim, njihov plan je bio da o tome ne govore nikom, samo kumovima, a Vesna Zmijanac saznala je šta planiraju, i to od starije unuke, koja već sve razume.

Pročitajte Ovo je uništilo porodicu: Nikolija i Relja sa ćerkama izašli iz Vesninog stana, nisu mogli više da izdrže

venčanje Nikolije i Relje

Vesna je čuvala unuku, kada joj je Rea rekla da će se mama i tata venčati. Njoj nije bilo jasno šta devojčica govori, a kada je krenula da ispituje, shvatila je da je Rea čula dok Nikolija i Relja razgovaraju o tajnom venčanju.

Pročitajte Rodila se nova ljubav na Bukulji – Vesna Zmijanac ljubi baštovana, pevačica sija od sreće

venčanje Nikolije i Relje

Ata images

– Vesna je odmah pozvala Nikoliju i rekla joj da zna za njen i Reljin plan i da ne može da veruje da su tako veliku stvar sakrili od nje. Počela je da plače, pa Nikolija nije znala ni šta da joj kaže. Rekla je da će joj sve objasniti, samo da se smiri. Vesna krivi i Relju, jer smatra da je on trebalo da insistira na tome da se njoj kaže, a ne da pristane na to da samo kumovi znaju. Jedva se smirila. Nikolija joj je kasnije objasnila da su Relja i ona samo pričali o tome, ali da još uvek ništa nisu zakazali. Na kraju je rekla da će i ona biti prisutna, ali da o tome ćuti – govori izvor blizak Vesni.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: STAR

FOTO: Instagram