Svet

18 Oktobra, 2020 19:00

Kristijan Golubović o Veljku Ražnatoviću i ČUPANJU UŠIJU i ŠAMARIMA!

Veljko Ražnatović ponosan je na svoju boksersku karijeru, ali iako rezulati kažu da je jedan od najboljih, Kristijan Golubović ne misli tako.
“Ono što sam video ne bih da komentarišem, postoje razni ljudi koji pričaju da on ne zna da boksuje i da je sve namešteno. Svi smo mi doživeli kritike na tu temu, tako da neću da komentarišem. Sve je dobro dok se trenira i kad je dete sebe obavezalo da trenira, u zdravom telu zdrav duh”, kaže Kristijan u intervjuu za SVET i dodaje da nikada nije izjavio da će mu iščupati uši kao što se pisalo.

“Ja nemam ništa protiv Veljka i nikad mu na Instagramu nisam napisao Treniraj, nego je moj Instagram profil dobio Elvis Ćupina na 20 dana da pokuša da napravi nešto od njega i on je stavio taj komentar koji su mnogi shvatili kao moju provokaciju. Mali Veljko može meni da se obrati ako mu treba savet ili pomoć u treningu ili da me pita za neku tajnu njegovog oca i da kao normalan, svari istinu. Ja njemu neću da čupam uši i lupam šamare, taman posla on je dete za mene i bilo bi sramota da ja tako nešto izjavim ili uradim… Osim kada bi na mene krenuo fizički što je nemoguće. On treba da bude normalan dečko kao što i jeste, drago mi je što se rano oženio, što je napravio dete i ide u tom pravcu, bolje je da ga zanima sport nego da landara po ulicama i izigrava mangupa. Samo na primeru svog oca je shvatio valjda koja je konačna odluka tog života”, kaže Kristijan i dodaje:
“Neko je pravio zlu krv između tog deteta, zapravo deteta mog pokojnog prijatelja i mene. Arkan i ja jesmo bili u sukobu nekada davno, bio sam mlad kao Veljko, a njegov otac star. Zatim smo postali baš dobri prijatelj po nekim privatnim osnovama, ne javno. Niko ne zna da je meni Arkan poklonio 50.000 evra pred odlazak u Grčku kad je moj sin Lazar bio još u stomaku. Ne dozvoljava mi poštovanje i poverenje koje mi je ukazao kada mi je poverio svoju porodicu da je čuvam u Grčkoj, a ja sam to radio dosta dugo i dosta brižljvo, da sada za njegovo dete kažem bilo šta“, završio je Kristijan za SVET.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET