Star

28 Decembra, 2020 11:43

Kristijan progovorio o odnosu sa njegovom LJUBIMICOM u „Zadruzi”

Vema zanimljivu noć na velelepnom imanju „Zadruge” obeležilio je pre svega Novogodišnje slikanje zadrugara, a nakon togaintervjui koje je voditelj Darko Tanasijević imao sa određenim zadrugarima posebno sa Kristijanom Golubovićem, izbacivanje, ali i Mićina igra istine koja je raskrinkala odnose nekizadrugara u Beloj kući.

O zadrugarima brine kao o svojoj deci

Dok su se pojedini zadrugari slikali, voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru pozvao Krisitjana Golubovića sa kojim je pričao o međuljudskim i ljubavnim dešavanjima.

Darka je zanimao odnos Kristijana i Aleksandre Nikolić koja je bila njegova ljubimica, ali njih dvoje su već neko vreme nisu u najboljim odnosima, što je Golubović i potvrdio.

Žao mi je jako. Ona je sama birala jedan težak i ne tako lep život. Ja sam razuman, neću da joj solim rane. Jako je nekada bezobrazna, i ume da me isprovocira, i ja joj neke stvari spomenem, ali ona bude toliko drska, ne znam, ne mogu da je trgnem. Nemam srca za neke stvari, znam koliko joj teško pada što nije dobra sa mnom. Danas smo se slikali, a ja ne želim da se oseća neprijatno u mojoj blizini. Međutim zameram njoj jako što je narušila mirnoću u pabu koji ja održavam i ja o tim ljudima brinem kao o svojoj deci – ispričao je Kristijan a piše Pink.rs.

Golubović je pomenuo i ljubavni odnos Anđela i Sanje:

On je mlakonja, on nije nikakav Don Žuan. Okej, romantika, latice i sve, ali treba da čujemo taj zvuk, hokla da puca. On je meni pominjao kao neke devojke. A Sanja je toliko dominantna, da on tu nema šanse – rekao je Golubović.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ