Negativni komentari rasplakali Nikoliju Jovanović 
Promena

4 септембра, 2023 18:15

By

Nikolija se podvrgla još jednoj estetskoj intervenciji: Lice joj je sada potpuno nepomično FOTO

Lice Nikolije Jovanović potpuno zategnuto od botoksa

Pevačica Nikolija Jovanović nikada nije krila da se za njen izgled nije baš u potpunosti pobrinula majka priroda, te da je nešto delo plastičnog hirurga. Dok neki smatraju da pevačica nije preterala u korekcijama, drugi pak misle da joj nisu bile ni potrebne.

Pročitajte Pevačica Nikolija Jovanović u potpunosti promenila imidž, Relja se još nije oglasio FOTO 

Lice Nikolije Jovanović

Ata images

Međutim, ono što je Nikolija sad objavila iznenadilo je sve. Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila video na kome je bez šminke. Na njemu se vidi da je lice Nikolije Jovanović potpuno zategnuto, bez ijedne borice, a ona je i otkrila kako to postiže.

– Idem na botoks jednom ili dvaput godišnje i više nema potrebe. Okej, popusti botoks, ali lice mi je bukvalno savršeno – istakla je pevačica u svojoj objavi, a onda otkrila i da je istetovirala obrve i usne.

– Bukvalno je sve savršeno, ne mrda, nema potrebe da dolazim na korekciju sigurno još dve godine – rekla je Nikolija.

Pročitajte Vole privatnost ali ovo nisu uspeli da sakriju – Nikolija i Relja konačno pokazali istinu nakon toliko godina FOTO 

Lice Nikolije Jovanović

Instagram printscreen

Da podsetimo, pevačica je nedavno pričala o estetskim zahvatima.

– Hoću da kažem zbog čega se kajem, zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila bile su grudi. Imala sam jako veliki kompleks jer sam bila ravna kao daska. I ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sada u tridesetim nikad ne bih uradila silikone i, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni. Meni su male grudi lepše nego veće i mislim da bih u ovim godinama imala savršeno samopouzdanja i da su mi ostale grudi kakve jesu bile. Popravka bi ostavila mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog toga – priznala je Nikolija u svom videu na društvenoj mreži TikTok.

Pročitajte Zgrčena utroba i strašan bol u grudima – Nikolija i Relja izgubili bebu, Vesnina patnja jača i od bolesti

Lice Nikolije Jovanović

Instagram printscreen

Druga glupost koju sam napravila, i srećom popravila koliko je bilo moguće, su usne. Kao klinka sam zbog neke glupe mode u svoja prelepa divna usta stavila metakril. On se vremenom izobličio i izgledala sam kao patka. Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usta i sada su one skoro prirodne kao što su bile – otkrila je pevačica jednom prilikom.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM