Star

October 10, 2020 17:00

By

Maja Marinković otkriva! „Nisam se DROGIRALA sa Miljanom i Zolom“

Marija Kulić je tokom svađe sa Miljanom i Zolom žestoko prozvala i Maju Marinković, rekavši da je ona bila prisutna kada su se njih dvoje drogirali!

Ne želi da nadrlja ni kriva ni dužna!

Maja je mnogo ljuta zbog toga, jer smatra da može da nadrlja zbog toga, te da policija može da je zove na ispitivanje ni krivu ni dužnu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic) дана

Strašno šta ta Marija priča! Pa nema Miljana 15 godina, pa da je Zola navlači na drogu, kako ona kaže! Jedina istina je da sam ja bila u gostima u stanu u Knez Mihajlovoj koji su Miljana i Zola iznajmljivali. Sedeli smo, pričali, ali ništa nisam videla, niti znam o čemu se radi. Meni je Miljana draga kao osoba. A šta njih dvoje rade, ja nemam pojma. Meni Miksi nikada nije spominjala drogu, niti da to koristi. To veče se čak njih dvoje nisu ni svađali. Ona je bila vesela kao i obično, e sad da li su oni i šta radili u drugoj sobi ja to ne znam. Glupo je da mene mešaju u te opasne teme. Marija nije svesna šta priča javno na televiziji, jer tu može da reaguje neka institucija – kaže Maja koja ne krije da je i dalje u ljubavi sa Janjušem.

https://www.instagram.com/p/CF-bcKWhQtR/

Zbog mog oca ne mogu da pričam o Janjušu, jer je Taki i dalje ljut na mene. Podržao me je kada sam operisala nos, ali se i za to malo bunio. Da sam znala kakav će bol da bude nikada ga ne bih operisala. Glava mi je kao bundeva, pukli su mi neki kapilari, modra sam… Osam dana sam gips imala na nosu, sada su mi samo konci ostali. Jedva čekam da se sve to sanira i prođe, da mogu na ulicu da izađem – otkrila je Maja koja uskoro planira da uradi i operaciju mačkastih očiju, ali njen otac je besan, što nam je potvrdio:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza) дана

Ugradila je silikone i povećala usta i tu je trebalo da stane. Sad odjednom operiše sve živo. Protiv sam operacija, pa ima tek 24 godine, pa kako će da izgleda sa 40. Koža se menja, opušta, a ona je već zategla. Ma strašno me nervira, pod stresom sam zbog nje. Izašla je iz tatinog doma jer smatra da treba da živi sama u iznajmljenom stanu sa svojim dečkom. Ja smatram da greši i da joj oženjeni ne treba, nikada neću podržati to što ona radi. Stalno me nešto laže. Priča da sa Janjušem nema ništa, a onda ih slikaju zajedno. Neka gleda ona svoju sudbinu sa tom budalom – rekao nam je Taki.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR