Majka Done Ares
Svet

October 2, 2023 22:00

By

Majka Done Ares iznela potresne detalje života posle ćerkine smrti: Oglasila se i Karleuša

Majka Done Ares oglasila se povodom godišnjice njene smrti

Danas se navršilo šest godina otkad nas je posle borbe sa opakom bolešću napustila bosanska pevačica Dona Ares. Muzičke zvezde izvanrednog glasa prisetile su se njene brojne kolege koje su o njoj oduvek imale reči hvale.

Majka Done Ares

Instagram

Majka Done Ares ni posle šest godina se ne miri da njene ćerke više nema, ali je, kako kaže, navikla da živi s tim bolom.

Pročitajte Donna Ares izgubila najtežu bitku

– U ovih šest tužnih godina sam prošla sve moguće psihičke faze… Jednostavno nema reči da se opiše ta tuga i ne daj Bože nijednom roditelju da doživi takvu bol i tugu – izjavila je Ajka za bosanske medije, pa dodala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Donna Ares (@donnaares)

– Bila sam dve i po godine u Švajcarskoj i to mi je delimično pomoglo. Promena sredine, novi ljudi, šetnje, parkovi, šume, mir, tišina, obilazak mnogih gradova… Ali to je samo deo takozvane terapije, jer izgledaš kao normalna, a podeljena si ličnost, izgledaš normalno, a nisi normalan – izjavila je sa tugom pevačicina majka.

Pročitajte Ovim rečima se Dona Ares poslednji put obratila svojim fanovima

Povodom godišnjice Donine smrti oglasila se i Jelena Karleuša.

– Inače, na današnji dan bitku sa kancerom izgubila je jedna divna žena, veliki umetnik i borac, Dona Ares. Zauvek u našim srcima – napisala je Jelena, a zatim dodala još jednu fotografiju.

Majka Done Ares

Instagram

– Ovo su mi sad poslali njeni fanovi…. Ovo nikada nisam ni videla. Ne znam ni šta bih rekla… Ovo ću shvatiti kao motivaciju da se borim u ovom svetu kao lav – napisala je Jelena uz reči koje je Dona nekada napisala o njoj.

Majka Done Ares

Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: AVAZ

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM