Scandal

7 Aprila, 2021 20:00

Marko NAPAO Anabelu! Oko Lune sve veći HAOS!

Kako se bliži porođaj, Luna Đogani je sve nervoznija!

Marko čini sve da joj pomogne!

Naime, ona s vremena na vreme ima napade plača jer joj rade hormoni, pa redovno kroz suze kuka Marku: Jao, ja neću moći to sve oko bebe kako treba, strašno se bojim! Da li ću ja biti dobra majka, to me sve jako plaši, mnogo sam uzrujana! Marko je sve sasluša i ima razumevanja za sve njene hirove, ali je rešen i da sa Anabelom, s kojom je sad u dobrim odnosima, ali ne i sjajnim, obavi ozbiljan razgovor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

On je već natuknuo Anabeli da mimo njihovog odnosa ona mora da bude uz ćerku nakon porođaja, i uopšte, mora da učestvuje u odgajanju deteta – objašnjava  izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

A sad kad beba samo što nije stigla, sprema se da pozove Anabelu i otvoreno joj kaže da i sam očekuje da ona bude glavna podrška Luni kada se porodi. Reći će joj: Ti si sama maltene odgajila tri ćerke, sve tri su dobre, a to samo znači da si dobra majka! Pusti ti mene i moj i tvoj odnos, kad dođeš kod nas, ako treba, izbaci me! Ja sam svestan da si Luni sada ti najpotrebnija. Moja mama nije ovde, i ona će pomoći, ali kako živi daleko, ne može konstantno da bude uz Lunu i bebu. Pa bićeš baba, aman, ko će da razmazi unuče ako ne baba – prepričava nam izvor i za kraj kaže:

Čak hoće da joj kaže da želi da baš ona bude ta koja će njegovo dete izvesti na pravi put – završava izvor Scandala!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ