Miljana i Zola
Svet

11 Februar, 2021 12:00

Miljana i Zola u KLINČU! Okršaj u TRI rate! (VIDEO)

Jutro u „Zadruzi” obležila su tri okršaja između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Cela stvar je toliko eskalirala da je Zola srušio Miljanu na pod!

Miljana i Zola u klinču

Sve je počelo kada je Miljana Kulić, na ivici nervnog sloma, molila Zolu da legnu u krevet i da se maze, što je on sve vreme odbijao.

Neću dečka da zavlačim, ako ti i ja ne legnemo u rehab, ne zagrliš me i ne poljubiš me, završili smo za sva vremena!  – ucenjivala je Kulićeva.

Nećeš ti mene ucenjivati, može biti samo kako ja kažem! Nauči da poštuješ neke stvari! Ispoštovala, pa sinoć jašeš! – uzvratio je Zola.

Idi zauzmi rehabilitaciju da spavmao? Je l’ nećeš? Zaboravi da postojim, kraj i tačka! Završili smo! Tresem se, nije mi dobro, loše mi je. Žao mi je, neću ni ja sa tobom! Zauvek si mi izgubio! Idem da se istuširam i čekam te u rehabilitaciji. Zerina, kaži Danijelu da dođe u rehabilitaciju! – povikala je Miljana, prenosi Pink.rs.

Nakon što se verbalno obračunala sa Lazarom Čolićem Zolom, ponovo je krenula da mu uništi stvari. Zola se zaleteo na nju da je spreči, pa ju je srušio na pod, piše Pink.rs. Dok se trzala, pocepala je Zolinu majicu, a obezbeđenje ih je sklonilo da se smire.

Međutim, kako to biva, Miljani sve ovo nije bilo dovoljno, pa je posle svega, dohvatila šolju i nasrnula na Čolu.

Skinite budalu sa mene, krenula je šoljom na mene – vikao je Zola.

Šutnuo si me u stomak – kukala je Miljana.

Skinite je s mene. Pomiri se sa tim, ne dam ti k*rac  – pričao je Čolić, a obezbeđenje ih je razdvojilo.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ