Seka Aleksić vaspitava sinove svet novine svet portal
Svet

October 16, 2023 20:45

By

Mlađi sin Seke Aleksić je budući šampion jednog neobičnog sporta, a ovo je dokaz za to (foto)

Mlađi sin Seke Aleksić već je počeo da se bavi sportom

Suprug Seke Aleksić nekada se profesionalno bavio kik-boksom, a i danas je veoma aktivan kada je sport u pitanju, što se može primetiti i po njegovom izgledu. Svoju ljubav prema borilačkim veštinama preneo je i na pevačicu, pa smo imali priliku i Seku da vidimo sa bokserskim rukavicama, doduše samo u teretani.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)


Da iver ne pada daleko od klade dokaz je i Jovan, mlađi sin Seke Aleksić koji se takođe odlučio za borilački sport, ali ne onaj koji je izabrao njegov tata, već za džudo. A, da mu se smeši svetla budućnost dokaz je i snimak sa prvih treninga koje je na svom Instagam profilu podelila pevačica.

Pročitajte Zavirite u prelepo opremljenu sobu Sekinog sina – Jedan detalj posebno privlači pažnju (foto) 

Na njemu se vidi maleni Jovan koji se ne plaši sparinga sa trenerom, koga je čak u dva poteza oborio na pod. Ovo je naravno sve izveo iskusni trener, koji očigledno odlično zna kako se radi sa decom i kako ih privoleti da zavole džudo.

Mlađi sin Seke Aleksić

Instagram printscreen

Sekin sin ima samo tri i po godine, ali ga očigledno već sada interesuje sport. Pevačica je nedavno govorila da njeni sinovi već sada znaju šta žele, pa je istakla da starijeg, sedmogodišnjeg Jakova zanima javna scena, te da voli društvene mreže Instagram i TikTok, kao i svi njegovi vršnjaci, što se njoj baš i ne dopada, ali svakako ne želi da se on izdvaja od svojih drugara.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM