neka ukraden
Star

23 Novembra, 2021 16:10

Neda Ukraden menja profesiju! Ovo joj leži kao i pevanje!

Nakon pedeset godina karijere i u na pragu sedme decenije, pevačica Neda Ukraden i dalje je u centru pažnje, podjednako uspešna kao što je bila nekada, zbog toga mnoge žene rado žele da čuju njene savete. Zbog toga kako pevačica kaže, možda i promeni porfesiju i postane lajfkouč.

Neda Ukraden menja profesiju!

Da može da promeni profesiju Neda je šaljivo odgvorila:

Glupo je da idem u zemljoradnike, stočare ili astrofizičare. Radim ovo što radim, nije problem da preživim ‒ rekla je pevačica, koja bi možda izabrala profesiju tzv. lajfkouča.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Mnogo žena me pita za savete, kako sam uspela da sačuvam izgled, kako sam se ponašala u ljubavi… Imam iskustva, treba biti i mentalno zdrav, i fizički. I za ljubav i za kuvanje bih mogla da dajem savete ‒ rekla je Neda, prenosi Espreso.rs.

Neda rado otkriva svoje tajne, a ovo su njeni omiljeni saveti svim ženam, kao i šta je potrebno za sreću i osmeh:

Moj prvi savet je da sve žene bez obzira na godine treba da vode računa o zdravlju. To znači da ako morate da birate između estetskog i zdravog, birajte zdravo. Šta god da je u pitanju. 

Neda Ukraden ušla je u sedmu deceniju, a zbog zdrave ishrane i treninga, izgleda znatno mlađe. Pevačica je aktivna na više polja, pa je tako završila i autobiografiju, koju će objaviti do Nove godine.

Sve žene treba da vole sebe sa svim vrlinama i manama, da vole svoje telo zajedno sa svim oblinama i nesavršenostima – poručuje pevačica Neda Ukraden za Nova.rs i dodaje:

– Bićete nesrećne i neispunjene ako ste stalno nezadovoljne time kako izgledate. Što ne znači da ne treba voditi računa o ishrani, vežbanju, korekciji frizure, boje kose, stila odevanja. Menjajte se, ali zato što vi to želite, a ne zbog terora vitkosti i mladosti koje nameću časopisi i šoubiz industrija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Takođe Nede često naglašava i važnost porodice:

– Volite svoju porodicu, decu, unuke. Imajte razumevanja, budite im siguran oslonac i luka.

Uspešnu karijeru izgradile jer je uvek volela ono što radi.

– Morate voleti i svoj posao, rad uopšte. Znam da mi je rad pomogao da prebrodim sve krize koje sam u životu imala.

I na kraju savet za svaku ženu je da pored toga što brine o svime, posveti pažnju i sebi.

Ne zaboravite da se počastite nekim duhovnim poklonom, bilo dobrom knjigom, predstavom, obilaskom duhovnih mesta. Obilazite i manastire i istorijske i monumentalne spomenike. Nismo sami na svetu i ne čekajte da vas drugi negde izvedu i da vam nešto pokažu. Počastite sami sebe, budite svoj gospodar.

FOTO: RAJKO RISTIĆ