Scandal

20 Novembra, 2021 10:46

Nije gubila nadu do poslednjeg trenutka! Poslednja izjava Merime Njegomir!

Legenda narodne muzike, Merima Njegomir napustila nas je posle duge i teške bolesti u 69. godini života.

Preminula Merima Njegomir do poslednjeg dana borila se za sebe i svoje zdravlje, a zbog njene poslednje izjave i kamen bi zaplakao.

Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću… Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno – govorila je pevačica za Pink.rs

Merima je do poslednjeg trenutka imala podršku dece, prijatelja i kolega i verovala je čvrsto da će ozdraviti.

Uz veliku pomoć i podršku moje dece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem… Obolela sam kao i milioni ljudi što obolevaju u svetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost. Ja koja sam uvek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro dece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobediti sve ovo. Samo mi ostaje borba – rekla je ona tada, za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ