Recept Seke Aleksić svet portal svet
Svet

March 10, 2024 15:45

By

Seka najavila bitne promene: Izgleda nestvarno i moćno, ali jedno joj zameraju

Novi Album Seke Aleksić izlazi uskoro

Dragana Mirković održala je spektakularan solistički koncert u Novom Sadu, a kao specijalni gost iznenađenja na sceni pojavila se Seka Aleksić.

Publika je bila oduševljena, a ovo je ujedno bio i njihov prvi zajednički nastup nakon više od deset godina. Zajedno su otpevale numeru „Poslednji let“, a nakon toga je Seka zapevala nekoliko njenih najvećih hitova za Draganinu publiku.

Novi album Seke Aleksić svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Novi album Seke Aleksić uskoro će biti objavljen

Poznato je da su Dragana i Seka “ratovale” punih 12 godina, ali nakon pomirenja Dragana je odlučila da pozove Seku na koncert kao gosta iznenađenja. Dragana i Seka su se prilikom susreta na koncertu izgrlile i izljubile, te nema dileme da su na nesuglasice koje su imale više od 10 godina, zaboravile.

Iako za Seku mnogi kažu da nikada bolje nije izgledala, stajling koji je imala na koncertu svoje prijateljice Dragane se ipak nije dopao svima pa su usledili i brojni komentari.

Svi su ostali zatečeni kada se Seka pojavila u crnim uskim helankama, roze kratkoj, top haljini i natapiranom kosom.

Pročitajte Sličnost sa Harisom ipak postoji – Zbog ovog milionera Melina je napustila muža i dom

Nakon što su snimci preplavili društvene mreže, mogli su se pročitati komentari poput:”Šta ti je, Seko, aman?! Iz kog si filma izašla?”, “Seko ti si top mačka, pravi komad žene. Zašto u zadnje vreme stalno imaš rukavice? Mislim da nije potrebno i da je malo dosadno”, glasio je jedan od komentara.

Novi album Seke Aleksić svet portal

Instagram printscreen

Seka Aleksić je poznata po tome što ne obraća pažnju na negativne komentare, ima svoj stil i voli da eksperimentiše sa garderobom, a jednom prilikom je rekla da se oblači onako kako se oseća u tom trenutku.

“Ja se oblačim onako kako se osećam, tako da nemam neke detalje koji su meni važni i koje moram da ponesem.”

Novi album Seke Aleksić svi sa nestrpljenjen očekuju, a pevačica je ranije izjavila da planira da izda album za svoj rđendan koji je krajem aprila. Sada je i na svom Instagram nalogu napisala objavu, koju su njeni verni fanovi jedva dočekali.

“Ova mačkica vam priprema album koji je planiran za kraj maja a nakon toga i koncerte sirom regiona. Jedva čekam da čujete nove pesme“, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram