teodora dzehverovic
Scandal

3 Avgusta, 2021 22:05

OTKIRVAMO! Evo zašto se NE PODNOSE Džehva i Milica Pavlović!

Kako SCANDAL! saznaje, između Milice Pavlović i Teodore Džehverović, navodno, postoji prećutna netrpeljivost! Naime, kako se šuška, Teodora je za mlađu publiku postala ono što je Milica bila nekad, pa je samim tim izbacila stariju koleginicu u drugi plan! A kako je to svima očigledno, ne čudi što Milica, navodno, ima pik na malu Džehvu!

Džehva i Milica se ne podnose

Teodora radi punom parom i samo ređa hitove. Drugim rečima, došlo je njenih pet minuta slave i sada je na vrhu, baš kao što je nekad bila Milica – započinje naš izvor i dodaje:


Teodora forsira zvuk na koji mlađa publika otkida, ume savršeno da đuska i prosto je svi obožavaju i traže je na nastupima. Za razliku od nje, Milica nikako ne može da ubode hit iako se baš trudi i vredna je. Izgleda da je za nju nastupilo zatišje i sad mora ponovo da čeka na svojih pet minuta slave. Nju takođe mnogi prozivaju i zbog toga što se u poslednje vreme ponaša kao dama, sva je fina i smerna, nosi komplete, pantalone i sakoe, a svi su navikli da je atraktivna, u minićima i da meša guzom od koje se svima vrti u glavi. U svakom slučaju, Milica sigurno neće sedeti skrštenih ruku, već će dati sve od sebe da povrati staru slavu i da skine malu Džehvu sa trona. Navodno se zato njih dve ne mirišu, ali nikada nisu javno pričale loše jedna o drugoj – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL