Scandal

13 Novembra, 2020 10:00

PEVAČICA STAJE NA LUDI KAMEN? Rada Manojlović iznenadila fotkom u venčanici!

Rada Manojlović iznenadila je svoje pratioce kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u beloj, raskošnoj venčanici.

Došlo vreme za udaju?

Prema pisanju domaćih medija, Radini bližnji smatraju da je sada pravo vreme da se Manojlovićeva konačno skrasi i da ne treba više da čeka već da osnuje svoju porodicu i da se skući u Beogradu! Što se kupovine stana tiče, izvor blizak pevačici otkriva da bi Rada volela da ostane u istom kraju gde sada živi, jer se već navikla na ljude i smatra da dobar komšiluk ne treba menjati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic)

Rada sa sestrom živi već godinama na istoj lokaciji, pa ne treba da čudi što upravo tu želi da kupi stan! Prosto navikle su se na komšije, na ljude kod kojih idu u kupovinu za kuću i nekako se osećaju neopterećeno, mogu da izađu na ulicu, odu do prodavnice bez da budu skroz sređene, prosto mogu da budu prirodne – kaže za Glas javnosti dobro upućeni izvor.

Njen otac se nada da će se skućiti u Beogradu, jer su kuću u rodnom mestu kompletno sredili i više nemaju šta da rade ni oko kuće, a ni u kući! Ona je svom ocu poklonila i svoj stari automobil kada je kupila novi, pa se može reći da ih je potpuno obezbedila. Njegova najveća želja je da vidi svoju ćerku u beloj venčancici i da mu rodi unuke, kada se to desi niko srećniji od njega neće biti – dodao je izvor.

Rada se često šali na svoj račun, pa je tako i ovog puta na svom Instagram profilu objavila fotografiju, gde je obučena u venčanicu i čeka svog dragog.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic)

Harise, na tebe je red – poručili su njeni fanovi u komentarima ispod objave!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ