Porodica Miroslava Ilića
Svet

November 27, 2023 09:00

By

Ilić nakon ovog telefonskog poziva više nije isti čovek: Sve što je godinama gradio raspalo se u trenu

Porodica Miroslava Ilića uz pevača je kroz godine borbe i agonije oko vanbračnog sina

Porodica Miroslava Ilića već neko vreme jedva uspeva da održi mir koji je nekada imala, a za sve je kriv jedan telefonski poziv iz 2008. godine. Naime, pevača je pozvao Devin Antonović, za koga njegova majka tvrdi da je Miroslavov sin.

Porodica Miroslava Ilića

Bojan Vuković

Porodica Miroslava Ilića ne želi da prihvati Devina

Devin je 2008. godine, kada je imao 22 godine saznao čiji je sin iako je do tada mislio da je njegov pravi otac Danijel Antonović, sa kojim je njegova majka bila u braku.

Pozvao sam Miroslava ubrzo pošto sam saznao istinu i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro“. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu.

Pročitajte Majka Miroslava Ilića nije želela Gordanu za snajku!

– Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje ‒ opisao je Devin, koji je po profesiji lekar anesteziolog, kako je počela njegova porodična saga, kojoj se još ne nazire kraj. Porodica Miroslava Ilića navodno nije želela da prihvati Devina,  njegovog vanračnog sina.

Porodica Miroslava Ilića

ATA images

Porodica Miroslava pevaču pruža nesebičnu podršku a ovako je govorio Devin

Porodica Miroslava Ilića nijednog trenutka nije posustala u podrži prema Iliću ali Devini Mira tvrde da prema njima nikako nije bio fer.

Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika ‒ izjavio je, između ostalog, Devin Antonović početkom aprila, po izlasku iz Palate pravde gde se godinama vodi proces protiv Miroslava Ilića koga je Mirjana Antonović označila kao biološkog oca svog sina.

Porodica Miroslava Ilića

ata images

Mirjana je svojevremeno izjavila da je za sve kriva porodica Miroslava Ilića, tačnije njegova supruga, koja ne želi da prihvati saznanje da pevač ima sina. Ona, tvrdi da je Gordana oduvek znala da je Devin sin njenog supruga, ali da ne želi to da prizna.

Porodica Miroslava Ilića

Ata images

S druge strane, Devin Antonović nikada nikoga nije krivio, ali žali zbog saznanja što njegov otac nije onakav kakvim ga je zamišljao.

Nisam ljut, ali osećam potrebu da ga upoznam i porazgovaram sa njim ‒ pričao je svojevremeno Devin ne krijući da mu je najveća želja da zagrli oca.

Podsećaja radi, u maju 2022. godine nakon dugodošnjeg suđenja povodom utvrđivanja očinstva njenog sina DevinaMirjana Antonović objavila je rezultate sudske odluke putem Fejsbuk profila. Ona je naime otkrila da je Sud pravedno odlučio te da Miroslav i Devin jesu otac i sin.

Pismo Mirjane Antonović PROČITAJTE OVDE

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković