Svet

20 Februar, 2022 19:00

Priča na koju je naseo CEO BALKAN? Osman OTKRIVA DETALJE IZREŽIRANE DRAME Dalile i Dejana!

Zaljubljenik u rijaliti formate, Osman Karić pomno prati dešavanja u Zadruzi zbog svog sina Stefana, a celu priču koja se dešava između Dalile i Cara, i Dejana i Aleksandre.

Osman Karić ne krije svoja zapažanja o drami između Dalile Dejana i Filipa: „Car je poslužio njoj, a Alek njemu za taj plan!“

Foto: Rajko Ristić

“Kod njih j**e lud zbunjenog i obrnuto. Što se tiče Dalile i Dejana još uvek sam rezervisan iz razloga što znam kao dugogodišnji pratilac rijaliti programa da je taj par spremam na dosta toga, da ne kažem na sve da bi došao do svog cilja, a to je pobeda u rijalitiju. Kao što znamo da se slična priča dešavala i u trećoj sezoni “Zadruge”, samo što je tada umesto Filipa Cara bio meta moj sin Stefan. Tada Stefan nije imao reakciju na Dalilu te im se priča izjalovila, propala. Ni Dejan nije bio spreman da gleda svoju suprugu u tuđem zagrljaju – ističe Osman koji je siguran da su Dalila i Dejan u tekuću sezonu „Zadruge“ išli spremni da obrlate narod svojim navodnim spletkarenje i dogovorima.

PROČITAJTE: Osman Karić RASKRINKAO Kiju! Ovo je ISTINA o njoj i Stefanu!

Foto: Rajko Ristić

U petu sezonu su ušli spremniji nego ikad na sličan korak, ali sa Filipom. Ovo sve mi deluje izrežirano od strane Dalile i Dejana. On je spreman ušao i fizicki i psihički da sve izdrži. Njima je bitnije to prvo mesto i popularnost od braka. Izrežirali su film koji se još nije nigde pojavljivao, ni u jednom rijalitiju. Tako ce ući u anale rijalitija i staviti tačku na Kiju i Slobu, Lunu i Marka rekao je Osman i nastavio svoje izlaganje: 

PROČITAJTE: SCANDAL! INTERVJU ANA KORAĆ: „Dejan nije zaslužio ovo što mu Dalila radi! Ona je odvratna osoba, žena bez srca i duše!“

Foto: Rajko Ristić

– Što se tiče Stefana i Dalile, tu postoji obostrano poštovanje. Aleksandra je iskrena, neupućena, neiskvarena. Dejan bez emocija vozi priču koju mu je Dalila nametnula kada mu je rekla „uđi i ti sa nekim u vezu da budemo 1:1, da nam kasnije bude lakše, da ne prebacujemo i ne okrivljujemo jedno drugo”. Voleo bih da nisam u pravu samo iz razloga sto bih voleo da se Dejan vrati svojoj porodici i nastave život tamo gde su stali u ljubavi i sreći.

PROČITAJTE: KAJE SE ZA SVE PARE! OSTAVIO ŽENU pred kamerama a sad joj se vratio! Gavrilović iskreno o odnosu s bivšom! 

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić