Teodora Džehverović o anksioznosti
Svet

April 11, 2023 09:10

By

Teodora Džehverović ucenjena privatnim snimkom: Deo žestoke akcije već osvanuo na internetu, a evo ko stoji iza svega

Privatni video Teodore Džehverović osvanuo na TikToku

Po pisanju Kurira, Teodora Džehverović je u velikim problemima, jer je ucenjuje bivši saradnik. Kako pomenuti list prenosi, čovek koji je nekada sarađivao sa pevačicom preti joj objavljivanjem porno snimka, a sve zbog toga što je raskinula saradnju s njim.

Pročitajte Ovo više boli od raskida sa Ninom – Teodora Džehverović na ivici nervnog sloma zbog roditelja FOTO 

Privatni video Teodore Džehverović

Instagram

Kako se navodi, taj čovek je već objavio audio snimak, na kojem se čuje pevačicin glas tokom se**ualnog odnosa, pa je ona poslednjih dana u velikom strahu šta će se desiti jer se uverila da je spreman na sve.

Privatni video Teodore Džehverović

Ivan Vučićević

Privatni video Teodore Džehverović osvanuo je na nekoliko TikTok profila. Na jednom od njih u opisu stoji da se na njemu čuju Teodora i košarkaš Partizana Matijas Lesor, s kojim je nedavno dovođena u vezu. Ipak, tu se ne čuje ništa osim navodnog Teodorinog glasa. Lesor je, kako prenosi Kurir, u celu priču umešan ni kriv ni dužan, pošto se na navodnom snimku nalazi jedan od pevačicinih bivših partnera.

Pročitajte Komšije Džehverovića oplele po pevačici i njenoj majci – Psuju, viču, svađaju se

Privatni video Teodore Džehverović

Ata Images

– Taj Teodorin bivši saradnik u svom posedu ima i video snimak akcije koju je na Tiktoku objavio kao audio. Otkad je čula i videla da je to izašlo, ona je pod velikim stresom. Zato se i nije oglašavala, iako su je mnogi mediji zvali za komentar povodom ovog snimka, koji je za nekoliko sati postao viralan na Tiktoku i Tviteru. Svi su ubeđeni da je autentičan i da se na njemu čuje Teodora. Mislila je da će to da prođe, ali kad je saznala ko stoji iza toga, postalo joj je jasno da se neće na ovom završiti – priča izvor i dodaje:

Pročitajte Teodora Džehverović spremna za venčanje – Otkrila da je zaveo momak loš VIDEO

Privatni video Teodore Džehverović

Ivan Vučićević

– U pitanju je jedan njen ogorčeni bivši saradnik koji ne želi novac, već želi da joj se osveti zbog toga što je bila nekorektna tokom njihove saradnje. On u svom posedu ima i njene navodne eksplicitne video snimke koje planira da plasira putem društvenih mreža. Da li će to uraditi i kada, to niko ne zna. Iako ona pokušava to da zataška, vrlo je verovatno da će on iz pakosti te snimke uskoro objaviti, što će biti veliki problem za Teodoru – završava izvor.

IZVOR: STARS, KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM, ATA IMAGES