scandal

19 Maja, 2020 16:00

SCANDAL! otkriva! Zašto ČOLA nigde NE PUŠTA ženu!


Mnogi se pitaju zašto Zdravko Čolić nigde javno ne ide sa svojom ženom Aleksandrom, te mu spočitavaju da on ne želi da je eksponira. Ali, kako piše SCANDAL! prava istina je mnogo drugačija! Daleko od toga da Čola krije Sandru i da je se, ne daj Bože, stidi... Taman posla!

ŽENA MU JE KONSTANTNO U OPASNOSTI?

Međutim, budući da postoje realni razlozi za strah i da je njena bezbednost ugrožena, jasno je zašto je Čola preplašen i uvek oprezan kada negde ide sa Sandrom, a o tome je i sam pričao za medije.
– Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica – objasnio je jednom prilikom Zdravko, a izvor SCANDALA! dodaje:
– Znam da Čola stalno upozorava Sandru i da je jako uplašen, i za nju, i za njihove ćerke. On je svestan da ima vatrene fanove, neki od njih su i fanatici, međutim, to svakako nije prijatno kako za njega, tako ni za njegovu suprugu, ali ni za Unu i Laru – objašnjava izvor  za SCANDAL! i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Konačni obračun svekrve i snajke: Dijana: NE SLAŽEM SE SA JELENOM! Nole: ZATVARAO SAM SE U SOBU I PLAKAO! Šok intervju Đogani: KO JE TA RADA MANOJLOVIĆ I ČEMU SLUŽI?! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Zilha ŠOKIRA! Hoće POMIRENJE sa Edisom! Sve zbog DECE!

PROČITAJTE JOŠ: Rada NAPALA maćehu! Moraš više da PAZIŠ na MOG OCA!

– Zbog svega toga Čola je i zamolio Sandru da bude što diskretnija i da ne ide na javne događaje, a njoj to baš i odgovora jer ne voli eksponiranje. Koliko god da je Čola zvezda i ikona javne scene, njegova žena je sušta suprotnost, ali dobro. Ionako kažu da se suprotnosti privlače, a kod njih dvoje taj recept očito funkcioniše. I da se ne lažemo, Sandra može zaista da ima velike probleme jer i dan-danas za Čolom lude žene iz celog regiona, a kako među njima ima i fanatika, jasno je zbog čega je oprez neophodan!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: PRINTSCREEN