Svet

6 Jula, 2020 17:00

SKANDALOZNO! Mima Karadžić NE POŠTUJE propisane MERE!

Popularni glumac Mima Karadžić kaže da nema strah od korona virusa i da planira da nastavi život po starom, bez maski i rukavica.

„Možda sam ograničene pameti, ali ništa nisam shvatio u izolaciji, jer nisam ni bio u njoj. Živeo sam potpuno normalno, kako činim i sada. Prao sam ruke celog života i ne trebaju mi posebne mere da me nateraju na higijenu. Ne nosim masku i rukavice, pa ako me zakači virus, zakačio me je. Izlazim svako veče, družim se s ljudima, tako ću nastaviti i ubuduće. Nemam nikakve nove prioritete, jedva sam čekao da počnemo da radimo”, istakao je Mima za Gloriju.

„RAKIJA JE KAO S*KS S NOGU, A VINO KAO VOĐENJE LJUBAVI“

Glumac je pravi hedonista koji je uspeo da spoji strast i uživanje, tako da je redovan posetilac vinskih podruma širom Evrope.

„Redovno obilazim vinarije, kako kod nas, tako i po Italiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj. Više me zanima vino, nego bilo šta drugo. Volim da ga pijem i uživam u svemu onome što ide uz to, društvu, ambijentu. Vino ima svoju kulturu, nije to samo piti.”

„Kad me pitaju zbog čega baš vino, ja to objasnim na sledeći način. Kad neko popije za šankom rakiju s nogu, to vam je kao s*ks s nogu. Kod vina moraš da otvoriš flašu, sipaš, uz njega moraš da pričaš sa nekim, sa partnerom. Vino mu dođe kao vođenje ljubavi, a ja sam uvek za vođenje ljubavi”, naglasio je Karadžić.

AUTOR: SVET

FOTO: ATAIMAGES/INSTAGRAM