Reprezentacija Srbije
Svet

June 19, 2023 15:45

By

Žena od čije lepote mnogi zaziru: Snaja Nikole Jokića prvi put pred kamerama, upoznajte Šenon FOTO

Snaja Nikole Jokića je prelepa Afroamerikanka

Nemanja Jokić je zaljubljenik u basket kao i njegov brat Nikola Jokić koji se u Somboru pojavio prvi put sa partnerkom i dvoje dece.

Žena u čijem društvu je stigao na konjičke trke bila je u veoma zapaženom modnom izdanju, haljini ravnog kroja i sa ogromnim šeširom u istoj boji.

Pročitajte Jokićev najveći poraz je u ljubavi – Brak Nikole i Natalije na prvom ispitu

Reklo bi se da je na prvi pogled, drugačija od žene koja se pojavljivala na selfijima sa Nemanjom, dok se pisalo o njegovom braku sa Šenon. Navodilo se da su njih dvoje dugo godina u vezi.

Nemanja Jokić poznat je javnosti i po tome što je žustro branio brata zajedno sa trećim bratom Jokića, Strahinjom, tokom njegovih određenih razmirica na terenu. Sukob košarkaškog asa sa Markifom Morisom iz Majamija bio je jedan od takvih događaja.

Pročitajte Jokić oduševio Amerikance – Kako sam proveo leto – Ne previše uzbudljivo, samo sam osvojio srebro

Podsetimo, Nemanja Jokić rođen je 26. avgusta 1984. godine. Niži je od braće, visok je “samo” 198 cm. Zaljubljenik je u basket kao i njegov brat Nikola Jokić, igrao je za tri sezone za koledž ekipu Detroit Mersi, pa prešao na MMA borbe, tri uvodne pobede obezbedile su njegov uspešan početak bavljenja ovim sportom.

Pročitajte Kostimirani i nikada srećniji – Nikola Jokić u provodu sa suprugom na gala rođendanu Bogdana Bogdanovića (FOTO)

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images