Nikola Rokvić pobedio tešku bolest
Svet

August 20, 2023 11:30

By

Sedam je njihov srećan broj: Nikola Rokvić i Bojana Barović nisu dugo čekali da opet podele lepe vesti FOTO

Starija ćerka Nikole Rokvić Bojane BarovićLeona, 8. avgusta proslavila je sedmi rođendan, a nekoliko dana kasnije usledila je rođendanska žurka baš onakva kakvu je slavljenica zamislila, a roditelji su se potrudili da joj sve želje ispune.

Pročitajte: Molim se za ubicu koji je porodici naneo bol – Tragedija porodice Rokvić ledi krv u žilama

Starija ćerka Nikole Rokvić

Instagram

Najbitnije za Leonu bilo je da joj dođu svi drugari, a proslava se održala u jednoj beogradskoj igraonici dovoljno velikoj da primi sve drage ljude koji su dobili pozivnicu za tematski parti. Ambijent je bio bajkovito dekorisan, baš po meri jedne tatine princeze – dakle roze tonovi su preovadali.

Pročitajte: Simptomi koje svi ignorišu vode do bolesti – Otrezniće vas slike mršavog Nikole Rokvića FOTO

Starija ćerka Nikole Rokvić

Instagram

Kako je sada već velika devojka, slavljenica se sa drugarima igrala društvenih igara, a zabavi nije bilo kraja. Starija ćerka Nikole Rokvić bila je neodoljiva u romantičnoj roze haljinici sa kragnicom, baš kao i njena mlađa sestra Angelina, dok se mama odlučila za nežno roze boju. Nekadašnja manekenka je blistala u romantičnoj haljinici sa talasima u kosi.

Pročitajte: Stigle novosti o broju četiri – Bojana i Nikola Rokvić obradovali neverovatnim vestima, čestitke pljušte FOTO

Starija ćerka Nikole Rokvić

Instagram

Ponosni tata Nikola i njihov sin Simeon uskladili su odevne kombinacije pa su uz bele lanene košulje uparili bermude. Atmosfera je dostigla vrhunac kada je pred slavljenicu izneta torta na nekoliko spratova sa prskalicama i jednorozima.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: Instagram